Sejšeli

The H Resort

Eksotična fantazija
The H Resort
The H Resort

Sproščena atmosfera se napaja iz spokojnosti otoka in vznika v podobi unikatne kolekcije ekskluzivnih vil in suit. Vabi v svet razkošja butičnega resorta, kjer so edina pravila tista, ki si jih postavite sami. Na plažah, kjer pustite svoje odtise in zgradite peščene gradove, v nacionalnem parku Morne, v centru dobrega počutja ali pa na popotovanju po galeriji gastronomskih umetnin.

Hotel v spremstvu luksuznih storitev ponuja popolno svobodo. Na otoku Mahé, blizu znamenitosti, kjer lahko zaplavate v kulturne in zgodovinske svetove Sejšelov. 

Nastanitev

Dediščina Sejšelov, avtentična kultura, zajeta v elegantnem dizajnu suit in sob. Prostor brezčasne elegance, ki ponuja vse sodobno udobje. Toplina in izobilje, ki ju v sobo oddajajo bogat les, kamen ter žive teksture notranje opreme in dodatkov.

Z zasebnimi balkoni in terasami, ki približujejo razgled in se ponujajo v popolni zasebnosti, pa luksuznimi kopalnicami s samostoječo kadjo za popoln spokoj.

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Fitnes
Izbrana kulinarika
Klub za otroke in najstnike
Mini bar
Športni vodni center
Wi-Fi
Aktivnosti

Tropsko okolje kliče k raziskovanju tistega nad in pod gladino. Potopite se v Indijski ocean, ki se vam razkrije v vsej svoji lepoti. Oglejte si tržnice in značilno arhitekturo glavnega mesta Victoria. Utrdite telo v fitnesu, pomirite dušo z jogo ob sončnih vzhodih in zahodih ter krepite um s šahom. Pustite stopinje na plaži in odigrajte odbojko, lotite se namiznega tenisa. Kids Club pa otrokom ponuja nepozabna raziskovanja plaž in budi umetniški čut s kreativnimi dejavnostmi.

Spa

Po navdihu narave je nastalo sedem oljnih esenc, ki uravnavajo čakre. Uporabljajo se pri tretmajih, ki telo in duha uglašujejo na frekvenco narave. Z otoškimi obredi okrepite imunski sistem, spočijete utrujene noge, se otresete stresa in se naselite v notranji prostor miru. Čutom privoščite pobeg v svet arom in dovolite obrazu zasijati v vsej njegovi mladostni lepoti.

Izbor restavracij in barov
Trader Vic’s Seychelles
Tête-à-Tête
Seyshima
Ripples
Vasco’s
1502

Eklektični okusi svetovne kulinarike, tradicionalna kitajska peč, ki postreže z ekskluzivnimi dobrotami in eksotična atmosfera za popolne večere v dvoje.

Zvezdnato nebo in peščena plaža, zvesta spremljevalca romantičnih večerov. Kjer vsebino okusov določate sami, po naročilu.

Fuzija japonskih okusov in sestavin, ki oblikujejo nepozabne sušije in jedi, pripravljene v stilu teppanyaki.

Popoldnevi z osvežilnimi koktajli in lahkimi prigrizki, ki vas navdajo s popolno sprostitvijo.

Izostrite čute v toplini ambienta z mediteranskim pridihom, ki meša svetovne okuse in tradicionalne kreolske umetnine.

Vstopite v leto, ko je Vasco da Gamma prvič odvrgel sidro na Sejšelih. Postreže vam z lahkimi prigrizki in otoškimi okusi, ki vas napolnijo z energijo za nadaljevanje popotovanj.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan