Sejšeli

Hilton Seychelles Labriz
Resort & Spa

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Doživetje življenja
Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Resort stoji na sejšelskem otoku Silhouette, kjer prebivajo morske želve in zasanjana otoška lepota, prefinjena sopotnica sklepanju poročnih vez, romantičnih medenih tednov in fantazijskih oddihov. Z luksuznimi storitvami in udobnimi vilami, dovršenimi spa storitvami in bogato kulinarično ponudbo, hotel ustvarja nepozabne spomine in pristna otoška doživetja.

Stoji blizu zgodovinske plantaže La Passe, ki jo je v 19. stoletju ustanovila družina Dauban, kjer se lahko naužijete tradicije. Resort odkrijete 20 km severozahodno od mesta Mahé.

Nastanitev

Prostorne vile se razprostirajo po obali, obkrožene z rastjem nacionalnega parka in modro laguno. Popolnoma prilegajoče tropskemu ozadju, iz katerega črpajo mir in spokoj. S sodobnim dizajnom, ki se meša s sejšelskim šarmom.

Prostorne kopalnice s kopalno kadjo in walk-in prho se odpirajo proti zasebnemu vrtu, ki se ponaša z zunanjo dežno prho. Nekatere z zasebnim bazenom, vse pa s teraso, ki navdihuje romantične večere in zasanjana jutra.

Za vaše udobje
Kopalni plašč in copati v sobi
Luksuzni prevoz z/na letališče
Najem koles
Naprava za pripravo kave in čaja
Organizacija aktivnosti in izletov
Teniško igrišče
Varstvo otrok
Aktivnosti

Kopno ali morje? Odpravite se na lahkotne sprehode v naravo ali pa na pohode po poteh, ki so jih v hotelu začrtali skupaj z Island Conservation Society.  Samotne plaže so kot nalašč za romantične piknike. Pridružite se potapljačem v PADI centru s petimi zvezdicami in odkrijte bogat podvodni ekosistem, zaplavajte v bazenu in utrdite telo v fitnes klubu. Odpravite se na ribiški izlet ali pa odigrajte partijo badmintona. Kids Club pa pod profesionalnim vodstvom ustvarja nepozabne spomine tudi najmlajšim.

Spa

Um, duša in telo. Trije elementi, ki v Eforea Spa pomenijo pobeg v stanje popolnega miru. Sprostite napetost z masažami, ki so zasnovane za čisto sprostitev in s tistimi, ki pomlajujejo. Odkrijte bogatost egipčanske refleksologije, ki se povezuje s spiritualnimi koncepti ameriških staroselcev in pomlajevalne učinke bogatih obraznih mask, ki kožo vidno napnejo in osvežijo. 

Izbor restavracij in barov
Portobello
Sakura
Teppanyaki
Bar Lo Brizan
Cafe Dauban
Pizzeria
Grann Kaz

Najbolj prefinjeni okusi Italije, servirani pod zvezdami, ki jih pospremite z izborom vrhunskih vin.

Sveži morski sadeži z žara, sušiji in azijske dobrote. Uživajte v predstavi odprte kuhinje in lune, ki počasi osvetljuje morje.

Čisto na robu kristalne lagune se okusi počasi pretvarjajo v nebeška doživetja. Japonska kulinarična tradicija, natančna, unikatna.

Lahki prigrizki, živa glasba in koktajli, ki jih navdihujeta otok in lahki piš z morja. Popolni dnevi.

Tematska kulinarična doživetja ob večerih in bife mednarodne hrane svetovnega slovesa.

Sveže gurmanske pice, lahki prigrizki in sproščena atmosfera ob bazenu. V stilu otoka.

Unikatne kreolske specialitete in prelepa kreolska stavba. Košček zgodovine, grižljaj umetnosti.

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč