Maldivi

Holiday Inn Resort
Kandooma

Cena
od 2.245 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Maldivih
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Beach Villa"
  • 7 x nočitev na bazi polpenziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Doživetje življenja
Holiday Inn Resort Kandooma
Holiday Inn Resort Kandooma

Resort stoji na otočku atola Južnega Maleja. Obkrožen s pristno in krhko naravo je odlično okolje za prijateljske zasedbe in družinske počitnice. Gostoljuben, prijazen in izjemen do svojih gostov. Odlikuje ga praktično udobje in moderen dizajn. 

Izberite eno izmed 160 elegantnih vil, potopite se v neskončni bazen, obiščite lokalno trgovinico ter uživajte v kulinaričnih radostih. Otok je od letališča v Maleju oddaljen 40 minut s hitrim čolnom. 

Nastanitev

Prepoznavni maldivijski stil, šarmanten, edinstven. Vile in paviljoni sredi skoraj nepredstavljivega scenarija narave, z izdatno mero sodobnega udobja. Pa velikimi okni, ki vabijo razgled v notranjost. Lahkotnost, pridobljena s svetlečimi belimi tlemi, daje protorom pridih svežine. 

Vile so svetle in elegantne, s poživljajočimi barvnimi detajli. In opremljene z vsem, kar potrebuje sodobno življenje. Na plaži, skrite v bujnem rastlinju vrtov, stoječe nad laguno, so vedno mamljivo skrivnostne in vabljive. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Fitnes
Klub za otroke in najstnike
Naprava za pripravo kave in čaja
Športni vodni center
Teniško igrišče
Varstvo otrok
Aktivnosti

Potopite se do koralnih grebenov, ujemite val na surfu ali pa zbudite avanturističnega duha, prisedite k ognju in prisluhnite maldivijskemu pripovedovalcu zgodb. Pridružite se iskanju delfinov in osvojite njihov jezik. Za urbana doživetja se odpravite na izlet v glavno mesto Male, nakupite spominke za domače, vmes pa se prepustite kulturnemu vrtincu Maldivov. Na otoku je poskrbljeno tudi za podmladek. V otroškemu klubu Kandoo je urejen prostor zabave samo zanje, s svojim bazenom za škrobljenje in ustvarjalnim kotičkom. 

Spa

Očistite se negativne energije in znebite napetosti, pomladite in sprostite. Kandooma Spa je prostor pobega pred stresom sodobnega življenja. Poživite čute in telo z najljubšo terapevtsko masažo, ki v sodelovanju z mirnim naravnim okoljem poskrbi za dodatno sprostitev. Zaprite oči in odmislite svet v bazenu za hidroterapijo,  telesu pa privoščite očiščevalno terapijo v parni sobi. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
The Kitchen
Kandooma Cafe
Bokkuraa Coffee Club

Hotel ima tri restavracije z okusi Azije, Indije in Evrope in štiri bare s prigrizki, pisanimi koktajli, martiniji in osvežilnimi pijačami.

Vedno sveže sestavine, vedno sveže pripravljeni slastni obroki. Okusite pisane kulinarične tradicije zahoda in se sprostite v družbi gurmanskih stvaritev Tajske, Indonezije, Kitajske in Indije.

Zjutraj se v spremstvu sončnih žarkov in morskih valov okrepčajte s kontinentalnim zajtrkom in kavo, zvečer pa prepustite fuziji okusov sveta, začinjenih s ščepcem Maldivov.

Osvežite se s svojimi najljubšimi pijačami. In najljubšo hrano. Picami, rezanci, testeninami, sendviči in s hrustljavimi solatami

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan