Lech

Hotel Arlberg

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Edinstvena doživetja
Hotel Arlberg
Hotel Arlberg

Hotel, ki ga več kot 50 let vodi družina Schneider, je zvest gorski tradiciji, ki se razvija v sodobnost. V čarobni deželi neskončnih možnosti, kjer je kuhanje umetnost, sprostitev nebeška in gostoljubje otipljivo. Filozofija diskretnega luksuza, vrhunskih storitev, strasti narave. 

Tu prismučate naravnost v udobje hotela, se predate razvajanju in eklektičnim okusom. Sredi rustikalnega Lecha, živahno sanjavega mesteca, kjer boste pustili košček sebe. 

Nastanitev

Življenjski stil, tradicija, prestižno udobje. Gradniki karakterja sob. Skupni imenovalec, ki pa ne jemlje individualnih značajev vsake sobe posebej. Z eleganco, ki se vrtinči ob elementih sodobnosti in gorske tradicije. 

Oblikovane s posebno pozornostjo do detajlov in sproščujoče atmosfere, ki jo ustvarjajo. Sobe, suite in luksuzne suite spremlja vsa oprema, ki jo potrebujete za kakovostno bivanje v gorah.

Aktivnosti

Arlberg, zibelka smučišč, prinaša dovršene smučarske počitnice. Ob čarobnih zimah osvojite 340 kilometrov urejenih smučarskih prog, 27 kilometrov prog za tek na smučeh in 33 pohodniških poti. Pa progami za sani, ki zbujajo otroško navdušenje nad snežnimi radostmi. Zapeljite se s sanmi, vpreženimi na konja in zbudite zimsko romantiko. Poleti zacvetite skupaj z naravo, se odpravite na pohode, nordijsko hojo, plezanje in raziščite hribe na gorskem kolesu. 

Spa

Naj vas pomiri ambient, sestavljen iz naravnih materialov, stekla, lesa in kamna. Kjer vas pot do dobrega počutja popelje skozi finske savne, masažne tokove jakuzzija, parne kopeli in sproščujoče masaže. Odpravljajo stres, ki se pozna na telesu, poživljajo in negujejo. Ustavite se ob lepotnih tretmajih, ki ustavljajo čas, nahranijo in hidrirajo kožo. 

Izbor barov in restavracij
Predstavitev
Hišna restavracija
La Fenice
Stube
Terrace
Bar&Lounge

Hotel ima štiri restavracije z avstrijsko, italijansko in sodobno kuhinjo, bar z raznovrstnimi pijačami in vinsko klet. 

Prvorazredna kakovost, elegantna postrežba. Bogati zajtrki ob jutrih in gastronomske specialitete ob večerih. 

Italijanska kulinarika, ustvarjena s kakovostnimi in svežimi sestavinami. Naj vas zapeljejo na omamno popotovanje fuzije okusov.

Gurmansko udobje je našla v tradiciji. Sprostite čute ob avstrijskih specialitetah, domačih in vedno svežih.

Prostor pod soncem in nebom, ki podarja sodobne kulinarične vrhunce. Sprostite se ob dobri hrani, s pogledom na gorovje in živahen utrip mesta. 

Prostor udobja, kjer se srečate s prijatelji, poklepetate in uživate ob napitkih. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč