Cortina d'Ampezzo

Hotel Cristallo

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Snežne pripovedke
Hotel Cristallo
Hotel Cristallo

Cortina d´Ampezzo, kraljica Dolomitov in hotel, ki ponuja največ, kar lahko pričakujete od dopusta. Kjer se gore dotikajo neba in je sreča obarvana v belo. Povezuje družine, meša romantične napoje na oddihih v dvoje in svoje prostore odmerja tudi poslu. 

Hotel, kjer vas s helikopterjem popeljejo na zajtrk v višave s spektakularnim razgledom na gorovje in je le korak stran od sproščanja adrenalina na neskončnih strminah smučarskega središča Superski Dolomiti. Kjer je vsak gost zvezda. 

Nastanitev

Elegantne in luksuzne sobe ter suite spodbujajo sanjarjenje. Intimne, romantične, dizajnirane po navdihu gora, z dekorativnimi detajli ročnega dela. Z velikimi udobnimi posteljami, ki vabijo k počitku, kopalnicami s pridihom marmorja in velikimi kopalnimi kadmi za sproščujoče namakanje.

Sodobno opremljene z vsem, kar potrebujete za ustvarjanje nepozabnih spominov, oplemenitenih z  zasanjanimi razgledi na spokojnost gora ali parka. 

Aktivnosti

Po snegu se zapeljite z gokartom, osvojite bele strmine na smučeh, smučarsko središče Superski Dolomiti s stotinami povezanih prog je tik na dosegu roke. Lotite se teka na smučeh, kajtanja na snegu, poletite nad gorami s helikopterjem, splezajte po ledenih stenah ali pa se sprostite s sankanjem. Ob toplejših mesecih se odpravite na gorske pohode in osvojite igrišče za golf.  Scoiattolo Kids Club otrokom ponuja zabavno preživljanje prostega časa v notranji igralnici, zunanje raziskovanje okolice, smučarski inštruktorji pa jih naučijo zanesljive vožnje na smučeh. 

Spa

Vse poti vodijo k lepoti. Dr. Thomas, zdravnik in raziskovalec, je Transvital Swiss Beauty Centre zasnoval na stebrih znanosti, kakovosti in zanesljivosti. Znanost o pomlajevanju je zajeta v izdelkih Transvital, ki se učinkovito bojujejo proti znakom staranja. S tretmaji, ki ustavljajo čas, ohranite sijočo, napeto in brezhibno polt, stresa in napetosti pa se znebite v udobju savn in turških kopeli. 

Izbor restavracij in barov
Gazebo
Veranda
La Stube 1872
The Terazza
Chef´s Private Table

Čisti gurmanski užitki ob umetninah, ki so vedno nove, drugačne. Brez dolgočasnih ponavljanj. Sprostite se v elegantnem ambientu z dobro kapljico v roki.

Avtentična Italija, ki povezuje regije, strani neba, tradicije in iz njih izbere le najboljše okuse in sestavine. 

Preprostost, transformirana v luksuz. Skrbno izbrane sestavine, ki prihajajo iz okoliških kmetij. Iz njih nastajajo vrhunci gurmanskih užitkov, ki vas ne pustijo ravnodušnih.

Vdih svežega zraka, pogled na gore in prefinjena kulinarika so popoln recept za čisti užitek.

Samo za manjše zaključene skupine. Tiste drzne, ki iščejo vrhunska kulinarična doživetja, raziskujejo okuse in se predajajo najboljšim kapljicam na svetu.

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč