Sardinija

Hotel Pitrizza

Modrost davnine
Hotel Pitrizza

Pristna mediteranska obala, v bližini letovišča Costa Smeralda, nudi zatočišče luksuznemu in unikatnemu hotelu Pitrizza. Miren hotel, del hotelske verige Luxury Collection Hotels&Resorts, vztraja na prefinjeni skrbi za goste. Njegova unikatna zunanjosta, skoraj zlita z okoliškim zelenjem, se poklanja avtentični naravi. 

Vtis pušča s prekrasnim neskončnim bazenom, raznovrstnimi aktivnostmi in vrhunskimi storitvami. Pogreznite se v naročje luksuznih sob, suit in unikatnih suit z zasebnim bazenom. Od letališča Olbia je hotel oddaljen 32 kilometrov. 

Nastanitev

Sobe s pogledom na magično neokrnjeno pokrajino so obljuba čiste sprostitve. Notranjost je opremljena z ročno izdelanim mediteranskim pohištvom, kamnitimi umetninami in marmorjem. Prostori so oblikovani tako, da užijete kar največ sonca in se nadihate svežega zraka. 

Sodobna tehnologija poudarja njihove funkcionalnosti, elegantne kopalnice s tušem in kopalno kadjo pa nepogrešljivo udobje. Nekatere sobe vključujejo tudi vrtno teraso na strehi, ki se osupljivo zliva z okoljem. 

Za vaše udobje
Concierge service
Fitnes
Izbrana kulinarika
Luksuzni prevoz z/na letališče
Mini bar
Organizacija aktivnosti in izletov
Wi-Fi
Aktivnosti

Preživite dan na igrišču za golf, razgibajte telo v fitnes centru. Ujemite poletni ritem mestnih festivalov ali pa se odpravite raziskovati bližnje otoke. Odigrajte partijo tenisa, preizkusite se v vodnem smučanju, ujemite veter in odjadrajte ali pa odveslajte s kanujem. Pojdite na sproščujoč sprehod, peš  ali pa si sposodite kolo. Zaplavajte v bazenu, skočite v morje in se nastavite sončnim žarkom. V hotelu ustrežejo vsem dinamičnim gostom. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Pitrizza Restaurant
Barbeque restaurant
Pitrizza Bar

Hotel ima tri restavracije s sodobnimi mediteranski okusi in bar z aperitivi, koktajli ter izbranimi vini. 

Sprostite se ob vonju morja in sodobni mediteranski kuhinji ter interpretacijah mednarodne kulinarike, ki vedno znova presenečajo.

Pustite se prepričati bogati mediteranski kuhinji, svežim ribam z žara, omamnim dišavam in nebeškim okusom. Vedno sveže ideje, vedno sveža hrana.

Prostor sprostitve na avtentičen, italijanski način, ki zahteva vašo pozornost. Ob aperitivih, izbranih koktajlih ter brezkompromisnemu razgledu. 

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč