Lech

Hotel Post

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Edinstvena doživetja
Hotel Post
Hotel Post

Prostor, kjer se vse usmerja k razvajanju in sprostitvi. Michelinova zvezdica za gastronomske dosežke, zunanji ogrevani bazen, ki podarja občutek popolnega zlitja z magičnim gorovjem. Spa center s prestižno ponudbo in filozofija gorskega hedonizma, kjer čas preživljate po svoje.

Čas preživite v popolnem miru in spokoju gora ali na belih strminah Arlberga, zibelke edinstvenih smučarskih doživetij. Hotel sredi gorskega mesteca Lech stavi na dovršene storitve. Kjer ste to, kar pač ste. 

Nastanitev

Sobe, apartmaji in suite so elegantno opremljeni. Zapriseženi gorskemu dizajnu, dotiku lesa in svežine. Udobju, ki razvaja čute, toplini, ki izraža gorsko gostoljubje. Prostorni, nekateri tradicionalno rustikalni, spet drugi inovativno sodobni. 

Vse namestitve spremlja prefinjeni notranji dizajn v obliki pohištva z umetniškimi poslikavami, rezbarijami in starinami. In smisel za umeščanje detajlov v prostor ter vsi pripomočki za lagodno bivanje.

Aktivnosti

Bližnje smučarsko središče Arlberg je odlično za smučanje, deskanje, druženje s pristno zimsko naravo. Osvojite 40 kilometrov zimskih pohodniških poti in poti za tek na smučeh. Večere preživite na drsališču, naučite se curlinga, sprostite na saneh. Ob toplejših mesecih preizkusite novo golf igrišče, odpotujte po 350 kilometrih označenih pohodniških poti ter raziščite gorski svet. Za otroške aktivnosti pa poskrbi otroški bazen s toboganom, igralna soba, kino in trampolin na vrtu.

Spa

Preživite dan v sproščujočih prostorih, privoščite si sprostitvene masaže, klasične, tajske, Lomi Lomi ali tiste s kamni. Vstopite v svet mladostne lepote z nego obraza, dekolteja, rok in nog, v profesionalnih rokah in z najboljšimi izdelki, ki nahranijo, hidrirajo in osvežijo. V savni očistite telo strupov in ga pomirite v zunanjem ogrevanem bazenu, z razgledom na okoliško naravo. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
The Zirbelstube
The Post-Stuben
The Kutscherstube
The Terrace
The Bar

Hotel ima štiri restavracije z avstrijsko in mednarodno kuhinjo ter bar z bogato ponudbo raznovrstnih pijač.

Bogati zajtrki za zdrav začetek dneva, sproščene večerje v mirnem ambientu in seveda ob bogati izbiri vrhunskih vin.

Gurmanske umetnine izpod rok kulinaričnega mojstra Michaela Spirka, z Michelinovo zvezdico.

Tradicionalna avstrijska kulinarika, ki izostri čute, pomirja duha in gorski ambient, v katerem zaplujete v popolno sprostitev. 

Zlati žarki, panoramski razgled, domače torte in štrudlji, tradicionalna Avstrija, mimogrede še mednarodna kuhinja. Nebesa.

Preživite tople večere ob izbranih žganjih, osvežujočem pivu, vrhunskih vinskih kapljicah, šampanjcu in kreativnih koktajlih. Ne vse naenkrat, seveda.

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč