Sicilija

Hotel Verdura
Spa&Golf Resort

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Raziskovalni duh
Hotel Verdura Spa&Golf Resort
Hotel Verdura Spa&Golf Resort

Hotel na jugozahodni obali Sicilije je 15 minut oddaljen iz Sciacce, mesta, znanega po bogati srednjeveški kulturni zgodovini, ki vas čaka, da jo odkrijete. Stoji na 250 hektarjih in skoraj dveh kilometrih zasebne mediteranske obale. 

Ponaša se s tremi izvrstno vzdrževanimi golf igrišči, s šestimi teniškimi igrišči, s prvorazrednimi spa storitvami in prestižnim bazenom, ki se steka v neskončnost. Hotel ima pristajalno platformo za pristanke s helikopterjem, letališče v Palermu pa je oddaljeno 133 kilometrov. 

Nastanitev

Luksuzne sobe oddajajo svežino sodobnega sicilijanskega stila, ki se meša z  inteligentnim dizajnom in poudarja udobje. Kako ne, notranjost sta zasnovala oblikovalca Olga Polizzi in Flavio Albanese. 

Vse sobe imajo zasebne balkone ali terase. Suite z elegantnim pridihom antične Sicilije se ponašajo vsaka s svojim karakterjem in pa s svojimi dvorišči, kjer kraljujejo nasadi pomarančevcev. Vse namestitve vključujejo velike kamnite kopalnice s kopalno kadjo in »in-walk« prho.

Za vaše udobje
Bazen
Center dobrega počutja
Fitnes
Golf igrišče
Kopalni plašč in copati v sobi
Med seboj povezane sobe
Teniško igrišče
Aktivnosti

Odigrajte partijo golfa na skrbno pristriženi travi igrišča, odpravite se na pohod v okoliške kamnite hribe in si z višine oglejte otok. Odkolesarite po bližnjih kolesarskih poteh, pridružite se nogometni akademiji, osvežite se v morju ali pa se lotite surfanja, kajtanja, vodnega smučanja, wakeboardanja, jadranja na deski, zaveslajte s kajakom ali supom. Po sprostitev se odpravite v spa ali pa stopite na pot nepozabnih kulinaričnih doživetij. 

Spa

V luksuznem spa centru oživljajo filozofijo Sebastiana Kneippa: voda, rastline, gibanje, prehrana in ravnovesje. Voda ima zdravilne učinke, zato so na voljo raznovrstne sproščujoče hidromasaže, za dodatno relaksacijo pa si privoščite tudi klasične masaže, pomlajevalne nege obraza in tretmaje za telo z vrhunskimi izdelki, ki se jim lahko predajate sami ali v dvoje. 

Izbor restavracij in hotelov
Predstavitev
Zagara
Amare
Liola
Granita
Buon Giorno
Torre Bar

Hotel ima štiri restavracije s tradicionalno sicilijansko in mediteransko kuhinjo ter pet barov s prigrizki, svežimi napitki in izbranimi pijačami.

Domače olivno olje, pomaranče, sveže ulovljene ribe, otoški paradižniki in šef Fulvio Pierangelini. Mešanica lokalnega in domišljije, ki rezultira v eksploziji okusov. 

Kaj boljšega, kot udobno posedeti tik ob morju, okušati najbolj sveže morske sadeže in ribe ter lokalne sicilijanske specialitete, pripravljene na najbolj prefinjene načine?

Hrana, pripravljena na način, kot jo uživajo domačini, ni samo kulinarično, ampak tudi kulturno doživetje. Avtentična sicilijanska kuhinja z edinstvenim pogledom na mediteransko morje.

Večeri z zasanjanim pogledom na morje in hribe, z bogato izbiro koktajlov v sicilijanskem stilu in lahkih prigrizkov so popolna popotnica v noč, ki prihaja. 

Dobra jutra se začnejo z dobrim zajtrkom. Začnite jih v razkošnih jutranjih buffetih z domačimi misliji, domačim kruhom, s svežim sadjem in pekovskim pecivom. 

Odlična lokacija za lahka kosila po odigrani partiji golfa, kozarec ohlajenega sicilijanskega piva ali sveže iztisnjenega soka ob popoldanskem soncu.

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč