Lago Di Como

Il Sereno
Lago di Como

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
slikovita doživetja
Il Sereno Lago di Como
Il Sereno Lago di Como

Po mnenju mnogih najbolj pričakovana hotelska otvoritev v letu 2016 ultimativno prestižnega hotela, ki stoji na legendarni obali jezera Como. Z razlogom je tu redno počitnikovala evropska aristokracija. Hotel se ponaša s sodobnim dizajnom španske oblikovalke Patricie Urquiole, najboljše oblikovalke leta 2015 po izboru revije Wallpaper. 

 Hotel z zasebno plažo stoji ob vznožju južnih italijanskih Alp, odlično pa ga dopolnjuje Villa Pliniana z 19 luksuznimi namestitvami v bližnji vasici Torno, ki goste navdušuje s klasično italijansko arhitekturo. 

Nastanitev

Suite odlikuje edinstvenost sodobnega luksuza in subtilne elegance. Oblikovane so tako, da izkoristijo kar največ naravne svetlobe. Okna od stropa do tal privabljajo razgled v notranjost, zasebne terase so namenjene naužitju lepot alpske narave ter polnjenju pljuč s svežino čistega zraka.

 Suite so estetsko opremljene in prostorne, s hitrim dostopom do plaže.

Za vaše udobje
Bazen
Center dobrega počutja
Golf igrišče
Kopalni plašč in copati v sobi
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Teniško igrišče
Wi-Fi
Aktivnosti

Naj vas čoln zapelje po jezeru in pogled na bližnje gore in hribovje napolni s toplino. Zaplavajte v sveži vodi neskončnega bazena, prepustite se luksuznim hotelskim storitvam po meri. Ulovite sončne žarke na zasebni plaži, osvežite se v jezeru, ali pa si oglejte ponudbo v butiku. Raziščite bližnjo vasico Torno in mesto Como, ki je le nekaj minut oddaljeno od hotela. Okolica je odlična za dolge sprehode in hitre pobege v naročje narave. 

Spa

Hotel ima svoj spa, kjer izberete storitve po svoji meri in potrebah, razvajanju pa se lahko prepustite tudi v udobju svoje sobe. Sprostite napetosti, negujte telo in obraz, učvrstite telo v fitnesu. Storitve prisegajo na celostno dobro počutje in vas pripravijo na sproščeni oddih v samem srcu pomirjujoče narave. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Ristorante Berton Al Lago

Hotel ima restavracijo s sodobno italijansko kuhinjo in dva bara z bogato izbiro pijač.

Preizkusite kulinarične čarovnije izpod rok šefa Andrea Bertona, ki je za svoje stvaritve prejel že štiri Michelinove zvezdice. Veščine izvrstno pretvarja v sodobne izraze italijanske kuhinje s svežimi sestavinami. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan