Dubaj

Jumeirah
Al Qasr

Cena
od 2.298
po osebi
Cena vključuje
  • Letalsko vozovnico Zagreb/Benetke – Dubaj – Zagreb/Benetke, Emirates Airlines
  • VIP hitri prehod meje na letališču v Dubaju
  • Zasebni prevoz letališče – hotel – letališče
  • 7 x polpenzion
  • Namestitev v "Arabian deluxe room"
  • Vse letališke in varnostne pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Orientalska mistika
Jumeirah Al Qasr

Z veličastno elegantnostjo prikazuje pristni Dubaj in avtentično Arabijo. V notranjosti si podaja roko s sodobnim luksuznim lagodjem, namenjenem sprostitvi, igrivosti in okušanju najboljšega, kar ponuja življenje. 

V bližini tradicionalnega souka, bogate izbire nakupovalnih butikov, trgovinic in galerij, ki jih lahko sproščeno prebrskate do zadnjega kotička. In prvorazrednih restavracij, ki potešijo radovednost okusov in raziskovalnega duha. 

Nastanitev

Palete barv in tradicionalnih vzorcev, toplih, kot jih zarisuje živahno arabsko življenje, se stilno umeščajo v arabske linije. Sobe vpijajo eksotično eleganco, sestavljeno iz detajlov bogatih tkanin in tekstur.

Avtentičen notranji dizajn z razkošnim in mehkim pohištvom, ki dopolnjuje prostorne sobe, zbuja občutek prestiža, ki ga dopolnjuje sodobna oprema in kjer najdete vse, kar zahteva sodobni način življenja. 

Za vaše udobje
Čistilnica
Concierge service
Fitnes
Izbrana kulinarika
Naprava za pripravo kave in čaja
Sobna strežba 24/7
Wi-Fi
Aktivnosti

Stopite na mehko travo prvorazrednega golf igrišča in odigrajte turnir, odmislite svet na zasebni plaži, morje Arabskega zaliva je tik pred vami. Prebudite adrenalin z jadranjem, windsurfingom, odveslajte s kajakom, morske milje pa osvojite z luksuzno jahto. Odpravite se na enega od petih tenis igrišč, preplezajte 6.4-metrsko plezalno steno. Za otroške aktivnosti pa poskrbijo v Sinbad´s Kids Clubu, najmlajši pa se bodo razveselili tudi bližine vodnega parka Wild Wadi. 

Spa

Oaza relaksacije in pomlajevanja Talise spa vas vabi k sproščujočim masažam, v zavetju luksuznih  spa prostorov ali na plaži. In k vonjem aromatičnih olj ob njihovih značilnih tretmajih, kjer se znebite napetosti ter uravnotežite telo in um. Po značilni negi za obraz pa bo tudi ta zasijal v vsej svoji mladostni lepoti.

Izbor restavracij in barov
The Hide
Tortuga
Shimmers
Al Hambra
Al Fayrooz Lounge

Sodobne mesne jedi, ki jih navdihuje Severna Amerika. Preizkusite specialitete, ki so postale zaščitni znak velikih urbanih središč.

Topli okusi Mehike, ki poživijo okuse in jih popeljejo po poti tradicionalnih specialitet.

Grška hrana na eni najboljših lokacij Dubaja. Na zasebni plaži, ob vonju morja in z razgledom na veličasten Burj al Arab. 

Vročekrvni španski ritmi, ujeti v tradicionalnih španskih specialitetah. Sprostite se v ambientu, ki prisega na domačo atmosfero.

Angleška čajna torta, čajni piškoti, sveži sendviči in seveda… popoldanski čaj. Tradicionalno angleški, svojevrstna kulturna izkušnja. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan