Dubaj

Jumeirah
Dar Al Masyaf

Cena
od 2.370 €
po osebi
Cena vključuje
  • Letalsko vozovnico Zagreb/Benetke – Dubaj – Zagreb/Benetke, Emirates Airlines
  • VIP hitri prehod meje na letališču v Dubaju
  • Zasebni prevoz letališče – hotel – letališče
  • 7 x polpenzion
  • Namestitev v "Arabian deluxe room"
  • Vse letališke in varnostne pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Orientalska mistika
Jumeirah Dar Al Masyaf
Jumeirah Dar Al Masyaf

Hotel je del kompleksa Madinat Jumeirah in je v sodobnost ujel pristno starodavno Arabijo. Bogato, prestižno, ki se uprizarja v obliki novo opremljenih hišic s tradicionalnim arabskim majlisom, kjer vam ob večerih postrežejo z osvežilno pijačo. Stoji na zasebni obali, njegove poti pa vas popeljejo k živahnemu arabskemu utripu mesta. 

V mesto se podajte s tradicionalnim arabskim čolnom abra ali pa pot izkoristite za romantične sprehode ob sončnih zahodih. Na drugi strani vas pričakuje več kot 40 svetovno priznanih restavracij, ekskluzivni butiki in čarobnost, ki jo lahko razkrije le Dubaj.

Nastanitev

Bogate poletne hišice v arabskem stilu, kot jih navdihuje eksotika Bližnjega vzhoda. Skrite v vrtovih, s katerimi se zlivajo v pravljično barvitost okolice. V notranjosti se s toplimi toni in svetlimi vzorci poklanjajo peščinam, nebu, rastju in napovedujejo nebeško sprostitev. 

Peneča kopel v radodarnih kopalnicah iz marmorja je prefinjeno doživetje, posedanje v prostorih majlis pa pristna izkušnja arabskega življenja. Iz popolne zasebnosti hišic vas do morja odpelje zasebna pot.  

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Dostava časopisa v sobo
Fitnes
Med seboj povezane sobe
Naprava za pripravo kave in čaja
Sobna strežba 24/7
Wi-Fi
Aktivnosti

Sprostite se na prvorazrednem golf igrišču, zamahnite s palico in odmislite skrbi. Pridružite se potapljačem pri odkrivanju lepot živahnega podvodnega življenja Arabskega zaliva. Sprostite adrenalin z vodnimi športi, odigrajte partijo skvoša ali tenisa. Pobegnite v romantično naročje zelenja in peščenih plaž, prebrskajte bližnje tržnice, zaključite večer ob kozarcu dobrega vina in vrhunskih kulinaričnih specialitetah. Za otroke poskrbijo v Sinbad´s Kids Clubu, kjer aktivno in ustvarjalno preživijo čas, obisk vodnega parka Wild Wali pa male in velike otroke obdari z nepozabno vodno dogodivščino. 

Spa

Talise spa je mirna oaza z luksuznimi storitvami, ukrojenimi po meri gostov. Razvajajte telo z masažami, ovijte se v arome oljnih izvlečkov in pustite skrbi za sabo. Prečistite organizem v savni in parni sobi, obrazu pa vrnite mladostni sijaj s pomlajevalnimi tretmaji. Privoščite si manikuro in pedikuro, za notranji mir pa poskrbite z jogo. 

Izbor restavracij in barov
Khayamat al Bahar
Pai Thai
Pierchic
The Noodle House
Bahri bar

Odkrijte bogato libanonsko kulinariko, ob spremljavi zvokov žive glasbe postreže z nepozabnimi doživetji. 

Razkošje tajske kulinarike v svetovno prepoznani in nagrajeni restavraciji prinaša doživetje, ki postavlja standarde gastronomskim užitkom.

Moderna eleganca na obali Dubaja, ki prisega na najbolj sveže iz morja. Zbudite čute ob ostrigah, jastogu, sashimijih in svežih ribah.

Sproščeno ozračje, sproščena hrana. Uživajte ob azijskih dobrotah rezancih, rižu in juhah, ki vas nagradijo z eksotičnim doživetjem.

Posedite v udobnih stolih, ozrite se proti modrini morja in uživajte ob vaših najljubših koktajlih. 

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč