Dubaj

Jumeirah
Mina A´ Salam

Cena
od 2.170 €
po osebi
Cena vključuje
  • Letalsko vozovnico Zagreb/Benetke – Dubaj – Zagreb/Benetke, Emirates Airlines
  • VIP hitri prehod meje na letališču v Dubaju
  • Zasebni prevoz letališče – hotel – letališče
  • 7 x polpenzion
  • Namestitev v "Arabian deluxe room"
  • Vse letališke in varnostne pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Orientalska mistika
Mina A´ Salam
Mina A´ Salam

Popolnoma obnovljen hotel v letu 2015, stoji na plaži in se poklanja arabski eksotiki. Butični hotel v središču resorta Madinat Jumeriah, obdan s čarobnimi vodnimi potmi, po katerih mirno plujejo čolnički in potmi, ki vas popeljejo na pot odkrivanja topline arabskega gostoljubja. 

Poti popeljejo do bližnjega souka, kjer se priključite uličnemu ritmu Dubaja, raziščete trgovine in butike, odkrijete nove kulinarične okuse, vonje in sledite arabskim sončnim zahodom. Hotel, ki ustvarja nepozabna doživetja družinskih počitnic.

Nastanitev

Avtentična arabska izkušnja bivanja. Svetle sobe, ki vabijo sonce v notranjost, so prostorne, da lahko v njih biva vsa družina. Prisegajo na sodobni arabski stil, ki se steka v čutni notranji dizajn z barvito okrasitvijo. 

Z velikimi elegantnimi kopalnicami s kopalno kadjo in prho ter balkoni, kjer se naužijete razgleda na Burj Al Arab. In pa vsemi pripomočki, ki jih potrebuje sodobna družina za udobno bivanje. 

Za vaše udobje
Fitnes
Garderobni prostor
Izbrana kulinarika
Klub za otroke in najstnike
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Športni vodni center
Teniško igrišče
Aktivnosti

Preizkusite najnovejšo opremo fitnesa v Madinat Jumeriah. Odpravite se na lov za sončnimi žarki na zasebno plažo, ali pa razmigajte telo na tenis igrišču. Pričakuje vas tudi prvorazredno igrišče za golf, podvodne lepote zaliva pa si oglejte s kvalificiranimi inštruktorji potapljanja. Lotite se vodnih športov, preizkusite srečo na ribolovu ali pa si oglejte bogastvo mesta Dubaj. Otrokom je na voljo Sinbad´s Kids Club, ki poskrbi za prostočasne otroške aktivnosti, družinski obisk vodnega parka Wild Wadi pa poskrbi za obilje smeha in sprostitve.

Spa

Luksuzno razvajanje s pomlajevalnimi tretmaji in sproščujočimi masažami v Talise Spa prisega na vzhodnjaške tehnike. Privoščite si nego obraza in telesa, razstrupite telo v savnah in parnih sobah, poživite se z ohladitvijo v bazenu za namakanje. Ovijte se v vonje aromatičnih olj in z njihovo pomočjo preženite napetost in izbrišite sledi stresa. 

Izbor restavracij in barov
Zeng He´s
Mina A´Salam Pool Bar
Segreto
Arboretum
Pai Thai

Spretnost mešanja sestavin, okusov in vonjev, ki klasično Kitajsko predstavljajo na sodoben način, z orientalskim pridihom. 

Sprostite se ob pogledu na Burj al Arab in uživajte ob lahkih prigrizkih, osvežilnih pijačah in eksotičnih arabskih popoldnevih.

Avtentična italijanska kulinarika, ena najboljših v Dubaju. Skriti užitki med vodnimi potmi in strešnim razgledom na resort.

Ambasador arabske kulinarične kulture in okusov v lahkem in prostornem ambientu, kje nastajajo tudi mednarodne gastronomske specialitete.

Razkošje tajske kulinarike v svetovno prepoznani restavraciji prinaša doživetja, ki postavljajo standarde gastronomskim užitkom.

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč