Maldivi

Jumeirah Vittaveli

Cena
od 4.078 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Maldivih
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Beach Villa" z bazenom
  • 7 x nočitev na bazi polpenziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Doživetje življenja
Jumeirah Vittaveli
Jumeirah Vittaveli

Tu najdete enega najbolj živih in razkošnih koralnih grebenov na Maldivih. Hotel je sredi naravnih bogastev, kjer proizvajajo stoodstotno čisto kokosovo olje, tkejo nepozabna kulinarična doživetja in obljubljajo nebeško sprostitev v spa centru. 

Zakopljite se v naročje udobja vil in suit na beli peščeni plaži, ali pa izberite subtilni luksuz tistih nad oceanom, le lučaj oddaljenih od glavnega otoka, ki so ponos hotelu. Dosežete jih z 20-minutno vožnjo od Maleja, glavnega mesta Maldivov, na katerem je tudi letališče. Na pot vas popelje luksuzni katamaran.  

Nastanitev

Vse vile in suite ponujajo popolno intimo, z zasebnimi bazeni ter neposrednimi dostopi do modre lagune. Njihova arhitektura zajema bistvo maldivijskega naravnega bogastva. Obkrožene so z urejenimi vrtovi, prostorne, da se vanje lahko zatečejo pari in družine.

S prostornimi kopalnicami, detajli iz marmorja in kopalnimi kadmi. Suite nad vodo, kamor vas zapelje čoln, vas čakajo z vsem udobjem in kličejo k sprostitvi, da boste znova polno zadihali. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Izbrana kulinarika
Klub za otroke in najstnike
Kopalni plašč in copati v sobi
Nespresso kavni avtomat
Športni vodni center
Wi-Fi
Aktivnosti

Naj naravne lepote otoka ne ostanejo neodkrite. Potopite se v morske globine in obkroženi z lepotami podvodnega življenja začutite mir. Telo, um in duha umirite z jogo, odpeljite se na oglede s kolesom, prepustite se zibanju morja v katamaranu ali bolj adrenalinsko na vodnemu skuterju in vodnih smučeh. Lotite se kajtanja in wakeboardinga, vse pod budnim očesom izurjenih inštruktorjev. V Kuda Koli Kids klubu pa poskrbijo za izpolnjena doživetja najmlajših dopustnikov.  

Spa

Holistični pristopi v Talise spa vas ponovno povežejo z naravo in notranjim jazom. Začutite čistost vibracij organskih sestavin, ki jih žanjejo lokalne skupnosti. Sproščenost odkrivajte z masažami in na tretmajih, ki temeljijo na azijskih tradicijah. Privoščite telesu in obrazu vrhunsko nego, ki vas navdahne z mladostno svežino, razstrupite organizem in začutite lahkotnost bivanja. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Swarna
Fenesse
Mu Beach Bar & Grill
Samsara
Bar Ee

Hotel ima štiri restavracije z maldivijsko, indijsko in mednarodno kuhinjo ter bar z izbranimi koktajli in osvežilnimi pijačami.

Odkrijte nova doživetja, ki jih ponuja bogata tradicija pristne indijske kuhinje, dopolnjena s kreativno prezentacijo gastronomskih umetnij.

Oživite čute v ambientu, ki ga pričarajo morje in jedi, ko se kombinira lepota otoške narave z elementi francoske kuhinje.

V restavraciji na plaži, pod milim nebom in v popolnem vzdušju za romantične večerje, preizkusite mesne specialitete Maldivov in najbolj sveže morske sadeže.

S spretno natančnostjo združuje elemente tradicionalne azijske in mednarodne kuhinje. Ob morskih curryjih, burgerjih in a-la-carte izbranih jedeh začutite popolno veselje kulinaričnega eklektizma.

Začinite dni z ležanjem ob bazenu, panoramskim razgledom in okušanju izbranih eksotičnih koktajlov.

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč