Dubaj

Jumeirah
Zabeel Saray

Cena
od 2.685 €
po osebi
Cena vključuje
  • Letalsko vozovnico Zagreb – Dubaj – Zagreb, Emirates Airlines
  • VIP hitri prehod meje na letališču v Dubaju
  • Zasebni prevoz letališče – hotel – letališče
  • 7 x polpenzion
  • Namestitev v "Superior room"
  • Vse letališke in varnostne pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Orientalska mistika
Jumeirah Zabeel Saray
Jumeirah Zabeel Saray

Kot spomenik bogati zgodovino, ki je pisala velike zgodbe, prinašala luksuz v Dubaj in se zasidrala v srce kulture. Eleganten hotel, ki vsako storitev pospremi s stilom. Hotel veličastno stoji na zahodnem delu polmeseca Palminega otoka, na zasebni peščeni plaži.

V svoji notranjosti ponuja ekskluzivne butike, sprostitev v jacuzzijih in neskončnih bazenih ter polifonijo okusov v vrhunskih restavracijah. Prepustite se arabski romantiki, vrhunskim spa storitvam in okusite tradicionalno gostoljubje mesta. 

Nastanitev

Intimno zatočišče arabskega prestiža, kjer se ponuja nebeški razgled na ocean. In udobje bogato opremljene notranjosti, ki sledi sodobnemu dizajnu in ga meša z arabsko kulturo bivanja. Materializira jo v detajlih, vzorcih in barvnih odtenkih. 

S kraljevskimi posteljami, ki kličejo k počitku, prisega na udobje. Z luksuznimi kopalnicami, ki vabijo k peneči kopeli v globoke kopalne kadi iz marmorja, pa na popolno sprostitev.

Za vaše udobje
Concierge service
Hitri check in/out
Klub za otroke in najstnike
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Med seboj povezane sobe
Teniško igrišče
Valet parking
Aktivnosti

Pospešite utrip v telovadnici, na teniškem igrišču, raziščite Arabski zaliv in se odpravite na križarjenje z luksuzno jahto. Nakupite spomine na bivanje v Dubaju v luksuznih butikih, priključite se vodeni turi po Sarayu in prisluhnite zgodbam, ki so navdahnile arhitekturo in umetnost tega dela sveta. Ob sončnih zahodih se predajte romantičnim doživetjem, preizkusite igrišče za golf, podajte se v morska športna doživetja. Otroci pa se v Sinbad´s Kids Club odpravijo v čisto svoje dogodivščine v mini vodnemu parku, na plezalnih stenah in se razživijo na igriščih. 

Spa

Večkrat nagrajeni Talise Ottoman Spa je luksuzno zatočišče lepote in  relaksacije. Pomirite telo z vonji vrtnic, ki ga revitalizirajo in ponovno vzpostavijo harmonijo. Luksuzni tretmaji z vitaminom C kožo napnejo, hidrirajo in pomladijo. Masaže sprostijo napetosti, v savni pa izklopite zunanji svet in se podajte na pot odkrivanja popolnega miru.  

Izbor restavracij in barov
The Ribb Room
Lalezar
Amala
Imperium
Plaj

Prepustite se razkošnim kulinaričnim doživetjem, ki ob bogati izbiri zrezkov, mesnih delikates in intimni atmosferi postanejo neprecenljiva izkušnja. 

Kulinarični vrhunci Anatolije in bogati okusi Turčije, ki vas v ambientu, ki ga navdihuje otomanska era popeljejo v drug svet.  

Raziščite bogastvo indijske kulinarike, ki poudarja okuse Perzije in Turčije, meša eksotične začimbe in se navdušuje nad sladkostmi življenja.

Eksotična jutra, ležerni popoldnevi, grižljaji prestiža ob večerih. Vedno na voljo za gastronomske užitke ob mednarodni zasedbi okusov. 

Prisluhnite šumenju oceana, umirite ob zibanju palm v vetru. Okušajte jedi, ki jih navdihuje italijanska kuhinja. Pizze, testenine in solate, ob katerih uživa vsa družina. 

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč