Santorini

Katikies Hotel

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Dragulj narave
Katikies Hotel
Katikies Hotel

Resort  je pristen Santorini, luksuzen, butičen, znan po vrhunskih storitvah. Leži v slikoviti vasici Oia in se vije na 90 metrov visoki pečini, tako značilni za naravno okolje grških otokov. Arhitektura ostaja zvesta kikladskemu stilu in se zrcali v obokanih strehah in beli zunanjosti.

Belina v kontrastu modrega morja in gladin bazenov ustvarja pridih romantike, zato je odlična izbira za medene tedne in poroke, ki jih v hotelu tudi organizirajo. Ponaša se s tremi neskončnimi bazeni, od letališča Santorini pa je oddaljen 18 km. 

Nastanitev

Bogate sobe in dve suiti, kjer se vsaka pretečena minuta nostalgično vrača v spomin. Romantične bele sobe, v barvi, tako značilni za otok in svetlo notranjostjo, delikatno opremljeno z bombažnimi  materiali. 

Združujejo egejski stil, minimalizem in sodobno udobje. S kopalnico s tušem, večje suite vključujejo tudi jacuzzi kad. Vse namestitve imajo zasebno teraso, na kateri se lahko naužijete sonca, razgleda in nepozabnih trenutkov v dvoje.

Za vaše udobje
Bazen
Center dobrega počutja
Concierge service
Kopalni plašč in copati v sobi
Nespresso kavni avtomat
Samo za odrasle
Sobna strežba 24/7
Aktivnosti

Zaplavajte v enem izmed neskončnih bazenov ali pa se odpravite na plažo. Izkoristite možnost sprostitve v jacuzziju, iz njega se vrnete kot prerojeni. Raziščite podvodni svet in se z masko potopite v globine morja. Do zadnjega kotička raziščite naravne ter kulturne skrivnosti otoka, kjer je tudi vožnja s kolesom posebno doživetje. Skočite v morje, nastavite se grškemu soncu ali pa se prepotite v fitnesu.

Spa

Palača užitkov A.Spa ponuja unikatna doživetja na podlagi holističnega pristopa k zdravju in lepoti. Sredi mamljive oaze luksuznega razvajanja si privoščite obnovitvene tretmaje, individualizirane pomlajevalne nege obraza in telesa. Sprostite se v izurjenih rokah maserjev in kozmetičark ali pa se spustite v pisan svet aromatičnih Karibov z vonji eliksirjev prvorazredne znamke Ligne St. Barth.

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Mikrasia
Champagne Bar & Restaurant.
Katikies Pool Bar & Restaurant

Hotel ima tri restavracije z značilno grško in ostalo evropsko hrano, ki se jima priključujeta dva bara z izbranimi šampanjci in prvovrstno izbiro vin.

Grška kulinarika, ki redefinira klasično bizantinsko kuhinjo in jo prinaša v sodobni čas. Luksuzni gastronomski užitki, ki jih navdihuje multikulturni karakter. 

Prostor uteleša privlačno in zapeljivo atmosfero, ki se izraža tudi v kulinaričnih dobrotah menuja a-la-carte. Vedno v spremstvu izbranih prvovrstnih vin.

Z eksotičnimi koktajli, klasičnimi aperitivi in pa z lahkimi, svetlimi ter svežimi obroki sprostite čute v objemu egejske svetlobe in lahke glasbe v ozadju. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan