Dolomiti

La Perla

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Gorska idila
La Perla
La Perla

Hotel v Corvari, ki ga vodi družina Costa, se ponaša z izobiljem tistega, česar nima. Eksotičnih specialitet in blišča na vsakem koraku. Njegov prestiž so vrednote skupnega dobrega in naravna dediščina Dolomitov, ki jo tako kot svoje goste štejejo za člana svoje družine. In njim ponujajo le najboljše. 

Od Tibeta do Toga, Costa Familiy Foundation pomaga družinam z vsega sveta. Kolesarjem pa ponuja podporo, kjer sta hotelski mehanik in spremstvo vedno pri roki. Tako brez skrbi osvojite prelaze Pordoi, Falzarego, Sella in Giau, priče človeške vztrajnosti, ki se je soočila z veličino gora. 

Nastanitev

Vsaka soba pripoveduje svojo zgodbo. Zgodbo o plesu med barvami, udobju domačnosti, standardu tradicije in pridihu preprostega luksuza. Občutek, kot da ste zunaj, na zraku, na odprtem. 

Vonj po borovcih, ki ga oddaja pohištvo, tiho zaziba v zasluženi počitek v velikih posteljah. Sobe so svetle, praktične, z artističnimi dodatki, ki skupaj gradijo neomajen karakter sob. Takšnega, kot ga imajo njeni gostje.

Aktivnosti

Odpravite se na kolesarsko romanje po Dolomitih in spoznajte ceste, ki so se zapisale v zgodovino discipline gorskega kolesarjenja. Odkrijte lepote naravnega parka Puez Odle in osvojite štiri gorske prelaze v okolici Selle. Odkolesarite s svojim spremstvom, ki prevaža vse, kar potrebujete na poti. Preizkusite zadnje Pannarelovo super kolo Dogma F8 ali se odpravite na smučišča. Bližina gora ponuja nepozabna plezalska doživetja, oglejte pa si tudi muzej motorjev, ki so skozi desetletja prevažali g. Costo.

Spa

Prisluhnite harmoniji svojega telesa v La Perla Spa. Povežite se s tišino narave, zunanje in notranje. Zelišča, cvetje in sadje so del zunanje narave, ob katerih zacveti tudi notranja. Z izdelki, ki niso testirani na živalih in so brez umetnih sestavin, si privoščite sproščujoče masaže z vročimi kamni, klasične ali orientalske. Po kolesarskih podvigih pa sprostite mišice s športno masažo. 

Izbor restavracij in barov
La Stüa de Michil
Les Stües
Bistrot La Perla
L’Murin
Ladinia

Michelinova zvezdica in kuharska zvezda Nicola Laera. Popoln recept, ki vedno znova ustvarja kulinarične presežke. 

Zmes preprostosti, tradicije Južne Tirolske in lokalnih organskih sestavin. Sprostite se v avtentičnem okolju, domačem, svetlem, gostoljubnem.

Kulinarično popotovanje od Tirolske do Mediterana vas nagradi z velikimi okusi svežih sestavin, z nebeškimi teksturami in zadovoljnim nasmehom.

Prisluhnite legendi o izvrstni hrani, ki je nastajala v starem mlinu. Leta tečejo, tradicija in legenda ostajata.

Restavracija nasproti hotela, pod žezlom tradicije. Preizkusite gorske okuse in okrepčilne pijače. Preproste, elegantne.

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč