Sardinija

La Villa del Re

Cena
od 1.820 €
po osebi

Preživite najlepše počitnice doslej!

Za rezervacijo pokličite 01 280 80 22

Za pripravo ponudbe po meri pokličite 01 280 80 22 ali pišite na info@star-travel.si!
Cena vključuje
  • letalsko vozovnico Benetke - Cagliari - Benetke (direktni let)
  • prevoz letališče - hotel - letališče
  • 7 x polpenzion v hotelu La Villa del Re 5*
  • namestitev v izbranem tipu sobe
  • vse takse in pristojbine
  • organizacijo potovanja
Modrost davnine
La Villa del Re
La Villa del Re

Prestižen v svoji drugačnosti je ustvaril kotiček, kjer se lahko popolnoma skrijete in izrazite. To je vredno zlata. Nov hotel, odprt od leta 2014, se navdihuje nad več-stoletno arhitekturno tradicijo, ki je sardinski identiteti vdahnila tisto nekaj posebnega, prepoznavnega, kar jo razločuje od ostalih.

Obdan z vonji in barvami Mediterana, na zasebni plaži, kjer se lahko zlijete z najbolj prefinjenim belim peskom. Blizu letališča Cagliari, od katerega je oddaljen 45 kilometrov. 

Nastanitev

Elegantne sobe in suite so zatočišče ultimativnega udobja, delikatno opremljene s šarmantnim dekorjem. Izbirate lahko med sobami in suitami s kopalno kadjo ali tušem, pa med tistimi z razgledom na urejene vrtove ali morje. 

Ponašajo se z velikimi posteljami, ki jih prekriva spominska pena in kjer se boste resnično spočili. To je tudi bistvo. Da se popolnoma sprostite. Če ste že dopolnili 18 let oziroma več, so sobe namenjene prav vam. Brez nadzora, pač. 

Za vaše udobje
Bazen
Čistilnica
Kopalni plašč in copati v sobi
Najem koles
Organizacija aktivnosti in izletov
Samo za odrasle
Športni vodni center
Aktivnosti

Odjadrajte po čistih vodah Mediterana ali pa odkrijte skrivne zalive in se odpravite na manjšo turo. Odveslajte s kanujem ali kajakom, preizkusite smučanje na vodi, zapeljite se z motorno jahto. Odkrijte nedotaknjeno naravo Sardinije in se podajte na pohod po naravnih znamenitostih. Odkolesarite v hribe in se nadihajte svežega morskega zraka. Priključite se vodenim turam, ki vam približajo otoški način življenja, njegovo kulturo in zgodovino, pa tudi vinsko tradicijo. Opazujte avtohtone ptice, ki se dotikajo neba, uprežite konja ali pa si otok oglejte s štirikolesnikom. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
La Palme

Hotel ima svojo restavracijo z bogato mediteransko ponudbo. Dober tek!

Prefinjena mediteranska kulinarična doživetja, s posebnim poudarkom na lokalnih jedeh. Pristna Sardinija. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan