Fiji

Laucala Island

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Otok nasmehov
Laucala Island
Laucala Island

Zasebni otok v Južnem Pacifiku, sredi pokrajine deževnega gozda, belih peščenih plaž, v intimnem zavetju. Ponuja prestižni pobeg v tropsko pravljico in zasebne vile, ki sredi nasadov kokosovih palm poosebljajo otoško romantiko.

Tam, kjer tišino krasijo le zvoki ptičjega petja, stoji hotel, ki prisega na trajnostno gospodarjenje. Z organskim vrtom, kjer raste večina sestavin, ki jih uporabljajo v kuhinji, pa cvetje in začimbe, ki razvajajo v centru dobrega počutja. Avtentičen resort na Fijiju prinaša bogate okuse otoškega življenja. 

Nastanitev

Vile, zgrajene po vzoru otoških bivališč, so posejane po severnem delu otoka, ki jim ponuja popolno zasebnost. Poleg zasebne plaže, sredi nasadov kokosovih palm, ste vedno blizu lepotam eksotične narave in otoške romantike.

Otoški lepoti se sobe poklanjajo z mehkimi, svobodnimi linijami, ki se zarisujejo skozi naravne materiale, lokalni les in pletene strehe. Ustvarjajo prostornost, ki se odpira v zasebne cvetoče vrtove in neskončne bazene, ki jih ob večerih osvetljujejo plameni bakel. 

Vse vile ponujajo
Avdio sistem v sobi
Barefoot Island
Bazen
Center dobrega počutja
Čistilnica
Concierge service
Golf igrišče
Aktivnosti

Obiščite bližnje farme, osedlajte konja in odjezdite otoškim avanturam  naproti.  Odpravite se na turo po deževnem gozdu, zarežite v pacifiške valove in se lotite jadranja, kajtanja ali pa zapustite peščene obale s kajakom. Snorkljanje ter potapljanje z inštruktorji sta odlična načina za spoznavanje pisanega podvodnega sveta. Sprostite se na prvorazrednem golf igrišču in se naužijte spokojne pokrajine, ki vas obdaja. Otroci pa se v Kids Clubu, pod budnim očesom izurjenega osebja, kratkočasijo z izobraževalnimi vsebinami. 

Spa

Tradicionalne terapije, organski produkti in štiri vile sredi spokojnega zelenja otoka obljubljajo popolno sprostitev. Začnite tretma v sobi za relaksacijo, kjer milina eksotičnega okolja pomirja dušo. Nadaljujte ob vonjih hibiskusa z nožno kopeljo, pilingih z vulkansko zemljo in morskimi minerali, nežno masažo in značilno terapijo, ki uporablja hladne in tople kamne. 

Izbor restavracij in barov
Plantation House. Replika plan
Seagrass Lounge and Restaurant
Beach Bar
Pool Bar
Rock Lounge

Replika plantaže, prostorna in zračna, kjer se lahko naužijete vrhunskih dobrot in okušate najboljše vinske kapljice.

Vedno sveže pripravljeni okusi Azije in Fijija. Naravni, edinstveni, samosvoji. 

Sprostite čute ob okusih jedi z žara, zvokih šumenja morja in občutkih lahkega vetra na obrazu, ki se meša z vonji vrhunske kulinarike.

Kulinarična doživetja, ki posegajo v zakladnico okusov Mediterana in jih predstavljajo v vsej njihovi bogatosti. 

Sveža izbira eksotičnih koktajlov in lahkih prigrizkov, pod odprtim nebom, nad zalivom Seagrass, z resnično neskončnim razgledom. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč