Courchevel

Le Chabichou

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Skrivnosti gora
Le Chabichou
Le Chabichou

Družinski hotel deluje od leta 1963. V rokah družine Rochedy je iz majhne koče  zrasel prestižen hotel, ki se nenehno razvija, sega k zvezdam, nadgrajuje in osrečuje svoje goste. Pričakuje vas v centru smučarskega središča Les 3 Vallées, od koder se vedno lahko pustite zvabiti goram in zapeljete na smučišča. 

Vedno pa so vabljive tudi gurmanske specialitete izpod rok vrhunskih kuharskih mojstrov ter sprostitev v spa centru. Seminarji, poroke, medeni tedni ali pa smučarske počitnice, hotelske storitve so kos vsem nalogam.

Nastanitev

Sobe in suite prežemata domačnost in toplina, ki ju izžareva les notranje opreme. V njih vas pričakujejo vsi dodatki, ki jih potrebuje sodoben način življenja. Udobje velikih postelj za kakovosten počitek po vrnitvi s smučanja se zliva z eleganco gorskega dizajna.

Unikaten ambient, složen z alpsko tradicijo in savoyardskim stilom, ki tvorita estetiko prestižnega bivanja in složno sodelujeta s sodobno prefinjenostjo. 

Aktivnosti

Odlično prizorišče za športne aktivnosti. Zaplavajte v bazenu, izberite toplo ali mrzlo vodo in poživite telo ter zbudite čute. Podajte se na smučanje ali deskanje in osvojite neskončne strmine Les 3 Vallées. Prebrskajte ekskluzivne športne butike, če pa so vas navdušile hotelske gastronomske specialitete, se priključite kuharskemu tečaju, kjer vam kuharski zvezdi Michel Rochedy in Stéphane Buron razkrijeta skrivnosti in trende velikih kulinaričnih umetnikov. 

Spa

Mir, luksuz, originalnost in udobje so osnovni elementi dobrega počutja. V spaju Cha´ Banya ga poiščite v pisani paleti masaž, klasičnih, zeliščnih ali z vročimi kamni. Zaprite oči v hammamu, razstrupite telo in odmislite svet. Fontana ledu blagodejno vpliva na telo, saj termalni šok revitalizira in napne kožo. Pol ure solne terapije pa odtehta teden dni vdihavanja čistega morskega zraka in očisti telo. 

Izbor restavracij in barov
Le Chabichou
La Chabotte
Chabi Bar

Dve Michelinovi zvezdici, ki nagrajujeta čiste presežke. Prepriča vas s svojo inovativnostjo, bogatostjo okusov, vonjev in svežih sestavin. 

Oživite čute z reinterpretacijo savoyske kuhinje, svežim ulovom gorskih rek in jezer in domačimi deserti po receptih naših babic. 

Sproščeno vzdušje, kjer posedite pred in po večerji. Uživate ob zvokih jazza, okusih aperitivov in toplih napitkov.

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč