Courchevel

Le K2 Palace

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Skrivnosti gora
Le K2 Palace
Le K2 Palace

Zimska pravljica v francoskih gorah, veličastnih prič časa. Courchevel je eden najprestižnejših resortov na svetu. Hotel odkrijete v srcu smučarskega središča Les 3 Vallées s 600 kilometrov urejenih smučarskih prog. Razprostira se ob progi Cospillot, žičnica tik ob hotelu pa vas popelje v gorske višave. 

Dnevne športne aktivnosti odlično zaključujejo prestižna gurmanska doživetja in sprostitev v centru dobrega počutja. Za dostopnost je poskrbljeno tudi z bližino pristajalne steze. 

Nastanitev

Udobje in prostornost sob ter suit za dneve v naročju luksuznega bivanja in za noči v popolni relaksaciji. Kombinacija bogatih tekstur, toplih odtenkov ter povezanih bronastih detajlov.

Originalna lepota in prestiž se dopolnjujeta z razgledom na srebrnino gora, ki se steka v čisto eleganco. Leseno pohištvo je poklon gozdovom in njihovi toplini, v katero luksuzna vasica sprejema svoje goste. 

Aktivnosti

Ohranite mišično maso in telesno vzdržljivost v fitnesu, osvojite smučišča. Središče Les 3 Vallées ponuja neskončno možnosti za smučanje in deskanje. Preverite smučarsko ponudbo v bližnjih butikih, ob večerih pa izkusite nočno življenje v klubu K´Baret. Najstniki v klubu za otroke Kids Zone pobegnejo v virtualni svet videoiger in simulatorjev, otroci pa uživajo v sankanju, gorskih ekspedicijah po njihovi meri in interaktivnih igrah. 

Spa

Ekskluzivni program »umetnost lepote« kozmetike La Prairie koži podarja mladosten sijaj. V Goji Spa ji privoščite slavno nego obraza s kaviarjem, ki jo učvrsti in napne ter celični tretma za pomladitev. Razvajanje pa zaključite s sproščujočimi masažami, namakanju v topli ali mrzli kopeli, ki poživi telo, privoščite si kopel hammam in podarite telesu nebeško relaksacijo.   

Izbor restavracij in barov
Le Kintessence
Le Black Pyramide
The Cellar
Le 8611

Haute cusine, nagrajena z Michelinovo zvezdico, ki jo ustvarja šef Jean-Rémi Caillon, razgalja gastronomske umetnine v vsej njihovi eleganci. Uživajte v svežih sestavinah in kulinaričnih standardih.

Najboljše iz repertoarja francoske kuhinje, ki jo ustvarjata Jean-Rémi Caillon in Sebastien Vauxion. Kjer začutite eleganco sestavin in toplino ambienta.

Klet zakladov najboljših vin, redkih, unikatnih, starih. Sommelier vas odpelje v svet prefinjenih užitkov ob vinskih kapljicah.

Raziščite umetnost mešanja koktajlov, ki jih navdihuje klasika in ji prepustite vse svoje čute.

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč