Fiji

Liku Liku Lagoon

Otok nasmehov
Liku Liku Lagoon
Liku Liku Lagoon

Resort, ki ga vodi fidžijska družina uteleša bogastvo starodavne kulture in narave ter ga meša s sodobnim stilom. Zavezan ohranjanju krhke nedotaknjenosti flore in favne ter trajnostnemu turizmu se zaveda vrednosti zagotavljanja svobode.

Le skozi svobodo v svoji polnosti zacvetita narava in nepozabna doživetja v dvoje. Okusi tradicije, subtilni luksuz, toplina in gostoljubje prežemata resort, ki na vsakem koraku poudarja pomen trenutkov v dvoje.

Nastanitev

Tradicionalni bungalovi, ki jih na otoku imenujejo »bure«, so zgrajeni iz naravnih materialov. Lesenih tal, ročno izdelanih zaves in umetniških del, stkanih iz kokosovih vlaken, narejenih s spretnimi rokami otoških umetnikov.

Njihova avtentičnost izvira iz tradicionalnega dizajna, arhitekture in kulturnih vrednot. Luksuzna notranjost je udobna, intimna in eksotično romantična. Tik na dosegu oceana ali nad morjem, ki omogoča hiter pobeg od ostalega sveta. 

Za vaše udobje
Bazen
Bujenje
Fitnes
Izbrana kulinarika
Klub za otroke in najstnike
Kopalni plašč in copati v sobi
Mini bar
Aktivnosti

Ujemite veter v jadra, odplujte s kajakom, ujemite ravnotežje na surfu. Morje ponuja odlično priložnost za odkrivanje bogastva koralnih grebenov, raziščite laguno in se odpravite na ribiško ekskurzijo. Na otoku se mrežijo pohodne poti, ki vas povežejo z avtohtono naravo. Obiščite bližnje vasice in izkusite pristni način življenja,  piknik v dvoje na plaži pa je vedno dobra ideja. Raziščite bližnje otoke, dan pa zaključite na ladji in ob kozarcu šampanjca pospremite sonce v spanje.

Spa

Naj vas zapelje luksuz sproščenih trenutkov v Tatadra Spa, same ali v dvoje. Preizkusite tradicionalno masažo v slogu Fidžija, izbirajte med bogato ponudbo lepotnih tretmajev in nege telesa z naravnimi izdelki Pure Fiji. Kopel iz kokosovega mleka nahrani in navlaži kožo, obloge in pilingi jo očistijo. Kombinacija aromatičnih olj in masaže z vročimi kamni pa vas pusti v stanju popolnega miru.  

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Fijiana
Masima Bar
Dua Tale Bar

V restavraciji preizkusite tradicionalno hrano s sodobnimi prijemi, bari pa postrežejo z bogato izbiro vin, piv in koktajlov.

Sveža, kreativna, lokalna, tradicionalna. Prostor plesa okusov in unikatnega dizajna, ki je nastajal z mislimi na romantične večere.

Sveži koktajli, izbrana vrsta piv in žganih pijač, vrhunskih vin in osvežilnih pijač. 

Sproščujoča postojanka pred večerjo, ob šumu morja in bogatem izboru vin in eksotičnih koktajlov.

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč