Mavricij

Lux
Belle Mare

Cena
od 2.275
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Mauritiusu
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Deluxe ocean view room"
  • 7 x nočitev z zajtrkom
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Otoški ritmi
Lux Belle Mare
Lux Belle Mare

Londonska oblikovalka Kelly Hopen je resortu vdahnila svežino tropskega rastja in slanega vdiha morja. Sanjske narave in drobcev prestiža, posejanih po neokrnjenih plažah. Poleg vasice Belle Mare na vzhodni obali Mavricija, plantaže jajčevcev, portala v otoško preteklost, ki prikazuje življenje kolonialne zgodovine pred 200 leti. 

Resort s svojo varilnico piva in vonji avtohtonih rumov, ki zbirajo tropske okuse v steklenico. Z največjim bazenom na otoku in luksuznimi storitvami, ki odlično izpolnjujejo želje mladoporočencev in sanjskih porok v eksotičnem raju.  

Nastanitev

Harmonija pomirjujoče bele in svetlih odtenkov, suite in vile s tradicionalnimi pletenimi strehami, odmevom afriškega življenja. Dizajnerka Kelly Hopper je v notranjost ujela bistvo Mavricija.

Svobodo so ujele v prostornosti, mehkemu udobju in načelih prestižnega bivanja. Dotikih elegance ponosnih palm in plemenitosti modrih lagun, ujetih v notranjosti, sodobnosti in užitkih življenja v tropskem raju. 

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Concierge service
iPad v sobi
Kopalni plašč in copati v sobi
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Najem koles
Naprava za pripravo kave in čaja
Sobna strežba 24/7
Aktivnosti

Osvojite tri prvorazredna igrišča za golf, odjezdite v sončni zahod na konju, zaplavajte z delfini. Morje vabi h kajtanju, supanju, windsurfigu in wakeboardingu, pridružite se potapljačem in se izgubite v bogatem podvodnem življenju. Odpravite se na izlet z luksuznim katamaranom in spoznajte zahodno obalo Mavricija. Otroci pa se s programom Play zabavajo in spoznavajo otoško kulturo, pečejo torte, v Tedy´s Tennisu spoznavajo osnovne veščine tenisa, najstnike pa v Studiu 17 pričakujejo interaktivne igre. 

Spa

Integrirani pristop k celostnemu dobremu počutju, ki pušča skrbi za sabo in napetosti v domeni preteklika. Prepustite se zhengliao kitajskim medicinskim terapijam, značilnim masažam z aromatičnimi olji Shirley Page, ob katerih čuti poletijo v nebo. Tudi negam obraza, ki kožo nahranijo, napnejo in razkrijejo bistvo mladosti.

Izbor restavracij in barov
Mixe
Beach Rouge
Amari by Vineet
Duck Laundry
K-Bar

Otoške specialitete ob bogatih zajtrkih in gurmanskih večerih. Poustvarja zemljevid svetovne kuhinje, vsake s svojim kotičkom. 

Bela peščena plaža in pridih francoske riviere. Lahki prigrizki, sveže sezonske sestavine, najboljše iz morja in seveda koktajli za lenobne popoldneve.

Vineet Bhatia, mojster z Michelinovo zvezdico. Pompozna indijska kulinarika, subtilno začinjena, s primesjo sodobnosti. 

Kulinarična odprava po Kitajski. Preizkusite dim sume, rezance na 101 način, jedi z žara. 

Koktajli, ki jih navdihujejo… zmaji. In bogata izbira avtohtonih piv, ki nastajajo v mikro varilnici puba. 

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč