Mavricij

Lux Le Morne

Cena
od 2.398 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Mavriciju
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Double room"
  • 7 x nočitev z zajtrkom
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Otoški ritmi
Lux Le Morne
Lux Le Morne

Pravljične hišice, posejane po bujnem tropskem vrtu, s šarmom butičnega pribežališča. Legendarni sončni zahodi, ki ob porokah in romantičnih medenih tednih še posebej barvito zasijejo.

Preizkusite kulinarične mojstrovine, razvajajte se v spa centru in sprehodite med kokosove palme, ki nežno plapolajo v vetru. Ob jezdenju po plažah odkrijete svobodo in bistvo sproščenega, gostoljubnega otoškega življenja. 

Nastanitev

Zemeljski odtenki, mehka lesena tla in prestižna prostornost podarjajo občutek preproste elegance. Z lesenimi detajli in dekorjem, marmornatimi kopalnicami, kjer se sprostite v peneči kopeli in kraljevskimi posteljami, ki mehko objamejo in popeljejo v sladki sen. 

Udobno opremljene, svetle in zračne, v notranjost vabijo vonj divjih orhidej in lahkega vetra z morja, ki približuje pristno doživetje otoškega načina življenja. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Čistilnica
Klub za otroke in najstnike
Kopalni plašč in copati v sobi
Luksuzni prevoz z/na letališče
Naprava za pripravo kave in čaja
Organizacija aktivnosti in izletov
Aktivnosti

Obujte pohodne čevlje in se z vodičem odpravite na pohodniško turo po Le Morne. Delfini so vedno prijetna družba in medse radi sprejmejo tudi človeške plavalce. Pridružite se jim, valove pa osvojite s kajtanjem, jadranjem, surfanjem, supanjem ali na smučeh. Odigrajte odbojko na plaži, tenis, otok si oglejte na kolesu ali pa vas na avanturo popeljejo konji. Otroški klub Play pa pod vodstvom izurjenega osebja najmlajše popelje v tropsko pravljico, kjer spoznavajo otoško kulturo in naravo, ustvarjajo in se zdivjajo ob športnih aktivnostih. 

Spa

Oblikujte tretmaje po svoji meri, željah in potrebah. Izbirajte med sproščujočimi klasičnimi masažami, balijskimi in relaksacijskimi. Shirley Page za mladostni videz poskrbi z njeno značilno nego obraza, ki kožo navlaži, nahrani in napne. Ravnovesje vzpostavite s tretmaji kitajske medicine zhengliao, dušo pa pomirite z jogo in meditacijo.

Izbor restavracij in barov
The Kitchen
Ilot and Oasis
The Beach
The Bar
East

Sodobne kulinarične kreacije, okusi presežkov, inovativne kombinacije sestavin, ki jih ob večerih spremlja avtentično otoško razvedrilo.

Okusi lahkih prigrizkov, eksotičnih koktajlov in osvežilnih pijač, po katerih posežete kar iz bazena.

Subtilna mediteranska kulinarika z italijanskimi sestavinami buhti od okusov. Uživajte ob svežih pizzah, bližini morja in sproščenih popoldnevih.

Lahki grižljaji, sveže sestavine in fuzija okusov. Ob večerih eksotični koktajli in ritmi glasbe v ozadju.

Curry s kokosovim mlekom in limonsko travo, razgled na modro laguno. Okusi Tajske, ki ustvarijo nepozabna eksotična doživetja. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan