Tajska

Mandarin Oriental
Bangkok

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Dežela templjev
Mandarin Oriental Bangkok
Mandarin Oriental Bangkok

Tik ob njem se vije reka Chao Pratara, kateri v zadnjem stoletju sledijo popotniki z vsega sveta. V centru mirnega predela Bangkoka, pa vendar tik poleg kulturnih in zgodovinskih znamenitosti.

Legendarno prizorišče za poroke, s prostori za poslovne sestanke in konference z najnovejšo tehnološko opremo. Luksuz najdete v tradicionalnem tajskem stilu, ki se ga dotika sodobna zapeljivost. 

Nastanitev

324 elegantnih sob in 44 luksuznih suit, z vrhunskim centrom dobrega počutja in prefinjenimi restavracijami. Pogreznite se v bogato opremljeno notranjost, občutite tradicionalno tajsko svilo na koži, občudujte pohištvo iz tikovine, ki poudarja prostornost.

Uživajte v dneh, opremljenih s svežim eksotičnim sadjem in cvetjem. Prepustite se bogatim kopalnicam s kopalno kadjo in prho, igrajte se z najnovejšo tehnološko opremo. Vsaka soba ima svoj karakter.

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Bazen
Center dobrega počutja
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Poslovni center
Sobna strežba 24/7
Wi-Fi
Aktivnosti

Vas je očarala mamljiva tajska kulinarika? Potem se pridružite kuharski šoli, kjer vam razkrijejo ne le skrivnosti mešanja okusov, ampak tudi njihov kulturni razvoj. Košček Orienta vzemite s seboj iz hotelskih butikov, nepozabne spomine pa naberite pri raziskovanju bogatega glavnega mesta, ki kar buhti od zgodovinskih, kulturnih in verskih znamenitosti. Spustite se s čolnom po reki, zlijte z živahnim uličnim življenjem in okusite brbotanje noči. 

Spa

Ko se srečajo starodavne in sodobne tehnike zdravljenja, te prerodijo telo, dušo in um; elemente, ki so v ayurvedi notranje povezani. Uravnotežite jih s tretmaji, ki oživljajo in sproščajo ter negami, ki prinašajo svežino in pomlajujejo. Odpotujte na orientalsko organsko pot eksotičnih pilingov telesa, ki jim sledita hranljiva nega za lase in tretma s paro, zaključite pa jo s poživljajočo masažo. Mir, harmonija. 

Izbor restavracij in barov
Le Normandie
Sala Rim Naam
Lord Jim´s
The China House
Riverside Terrace
The Bamboo Bar

Odkrijte kraljestvo okusov, kjer se redno ustavijo svetovno priznani kuharski mojstri. Prepustite se prefinjenim specialitetam sveta, pripravljenim na najbolj prefinjene načine.

Lon pu talay, yaam talay. Morski rak, kuhan v kokosovem mleku, solata morskih sadežev s svežimi začimbami. Tradicionalna Tajska v bogato dekoriranem paviljonu. 

Sofisticirana morska hrana in a-la-carte ponudba, poezija sestavin in okusov. Posebej poznana po elegantnih sušijih, sashimijih in z nepozabnim razgledom na reko.

Art Deco stil, domači tofu in kreativna mešanica sestavin. Avtentična kitajska hrana z modernim priokusom.

Idilično obrobje reke, sproščanje čutov in prefinjen izbor sušijev, libanonske mezze, japonskega teppanyaki žara, vonjev svežega kruha in pregrešno bogatih sladic.

Zapeljiva eleganca in strast, ki segata v daljno leto 1953, postrežeta z lahkimi in žganimi pijačami. Koncept mešanja sestavin, ki pobira nagrade. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč