Sardinija

Marinedda

Cena
od 1.640 €
po osebi

Preživite najlepše počitnice doslej!

Za rezervacijo pokličite 01 280 80 22

Za pripravo ponudbe po meri pokličite 01 280 80 22 ali pišite na info@star-travel.si!
Cena vključuje
  • letalsko vozovnico Benetke - Olbia - Benetke (direktni let)
  • prevoz letališče - hotel - letališče
  • 7 x polpenzion v hotelu Marinedda 5*
  • namestitev v izbranem tipu sobe
  • vse takse in pristojbine
  • organizacijo potovanja
Modrost davnine
Marinedda
Marinedda

Hotel je letos segel še po peti zvezdici in je popolnoma predan razvajanju gostov. Le kilometer stran od Isola Rose, ribiške vasice na severozahodni obali Sardinije, bolje znani kot Costa Rossa. Zvesto sledi mediteranski tradiciji in njenemu stilu. 

Odkrijte mamljiva kulinarična doživetja v petih restavracijah, ohladitev v dveh bazenih in sprostitev v prenovljenem Thalasso Spa centru. Hotel je 80 km oddaljen od letališča Olbia in gostoljubno sprejme vse, ki potujete sami, v paru ali pa iščete romantično okolje medenih tednov. 

Nastanitev

Sobe in suite, s tradicionalno eleganco in pridihom mediteranskega stila, izražajo načelo Sardinije – preprostost. Topli prostori z detajli kostanjevega lesa, umetniško obrtniškimi deli in opremo iz kovanega železa izrekajo toplo dobrodošlico in gostoljubje. 

Vse sobe se ponašajo s pogledom na vrt ali morje in verando s sediščem, kjer lahko zjutraj v miru spijete kavo ali čaj ter se nadihate svežega mediteranskega zraka. 

Za vaše udobje
Bazen
Center dobrega počutja
Fitnes
Klub za otroke in najstnike
Organizacija aktivnosti in izletov
Teniško igrišče
Wi-Fi
Aktivnosti

Podajte se na vodene ekskurzije in krajša popotovanja ter odkrijte skrite kotičke otoka, spoznajte naravno in kulturno dediščino ter bogato zgodovino. Osvojite tenis igrišče, pokažite trike z nogometno ali košarkarsko žogo, izurite se v lokostrelstvu in razgibajte v telovadnici. Odpravite se po pohodniških poteh ali pa zajadrajte po tistih morskih. Zaplavajte v bazenu, morju ali pa se enostavno nastavite soncu. V Mini & Junior Clubu pa za popolno doživetje otrok poskrbijo z razgibanim ustvarjalnim programom in športnimi aktivnostmi. 

Spa

Odkrijte neprecenljivo vrednost razvajanja in se prepustite talasoterapiji; starodavni tehniki, ki s preventivnimi in terapevtskimi lastnostmi morske vode zdravi in ohranja naravno lepoto. Sprostite napetost s hidromasažo, očistite telo v savni in mu pustite, da znova zadiha. Razvajajte se ob vonjih izvlečkov avtohtonih, otoških rastlin in ponovno poiščite svoj mir. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Cascata
Tramonto
Pizzeria Bascario
The Horizonte Snack Bar

Hotel ima pet restavracij z morskimi, mediteranskimi in mednarodnimi jedmi ter bar s prigrizki in bogato ponudbo pijač.

Bife z raznoliko ponudbo okrepčilnih zajtrkov, sladkih in gurmanskih okusov, kontinentalnih in mednarodnih.

Izvrsten degustacijski meni, kjer lahko preizkušate raznolikosti mediteranske in lokalne kulinarike, ali pa izbirate med jastogom in ostalimi raki.

Z vonjem po ravnokar pečeni pizzi iz krušne peči, kot jo tradicionalno pripravljajo v teh krajih, z bogatostjo izbire predjedi, s sproščeno atmosfero in sladkostmi za poobedek ne morete zgrešiti.

Prigrizki ob bazenu v popoldanskem soncu napolnijo s svežino, ki jo potrebujete za relaksacijo na plaži.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan