Mykonos

Myconian
Avaton

Cena
od 1.280 €
po osebi

Preživite najlepše počitnice doslej!

Za rezervacijo pokličite 01 280 80 22

Za vse tipe namestitve preverite PDF dokument s celotnim opisom ponudbe!
Cena vključuje
  • Direktni letalski prevoz Benetke – Mykonos – Benetke
  • Transfer na Mykonosu letališče – hotel – letališče (na dan prihoda in odhoda)
  • 7 x nočitev v hotelu Myconian Avaton 5*
  • 7 x samopostrežni "Champagne" zajtrk
  • Namestitev v izbrani sobi/suiti
  • Vse takse in pristojbine
otok užitkov
Myconian Avaton
Myconian Avaton

Prostor, kjer začutite moč narave, gostoljubja, v meditaciji naberete moči. Spočijete oči v panoramskem razgledu, ki pogled odnaša daleč preko horizonta in nakazuje na brezmejno ustvarjalnost pri skrbi za svoje goste. 

Resort na magičnem Mikonosu je kot prostor zmenka umetnosti človeka z umetnostjo narave. Naj bodo gurmanske skušnjave, vrhunske namestitve ali popolni odklop, resort vas zagotovo posede na prestol. 

Nastanitev

Vile, suite in luksuzne sobe so prostorne, svetle in stilno opremljene. V njih se udobje meri v vrhunskem dizajnu in impresionističnih razgledih, ki zbujajo umetniški čut in zapeljejo v skušnjavo popolnega hedonističnega oddiha. 

Ultimativno udobje je tu več kot sodobna legenda. Le kdo bi se branil večernih sproščujočih trenutkov v zasebnem jakuzziju ali bazenu, s šampanjcem v roki, obsijan z leskom tisočerih zvezd, ki srebrnijo morje in bogatijo življenje? 

Za vaše udobje
Bazen
Center dobrega počutja
Concierge service
Fitnes
Izbrana kulinarika
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Luksuzni prevoz z/na letališče
Aktivnosti

Naj vas izzoveta morje in valovi ter se lotite vodnih športov po svojem okusu. Sončni žarki poskrbijo za zadostno količino vitamina D, hiter skok v bazen pa požene kri po žilah. Preizkusite vzdržljivost na fitnes napravah, sprostite ob masažah. Ustavite ritem, ob pogledu na naravne lepote, umirite telo in ustavite misli. V antični grški filozofiji uma in duha čisto zrenje poveže s tistim, kar so poimenovali kot Eno. 

Spa

V tempu sodobnega sveta je telo večkrat kot prenapeta struna, ki jo v veščih rokah prekaljenega osebja zopet uglasite po svojem posluhu. Naravno ravnotežje dosežete z masažami, kopelmi in pilingi, s prestižnimi produkti telo pomladite in revitalizirate.  Luksuzno opremljeni prostori dobrega počutja oddajajo vibracije miru in sprostitve, razvajajo in nahranijo tudi dušo. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Avaton
Sishu Bar
Cabbanes

Resort v svoji restavraciji prisega na lokalno, sveže in organsko, v sedmih restavracijah bližnjih hotelov pa preizkusite japonske in mediteranske umetnije. 

Domači med in grški jogurt za zajtrk, lokalne jedi ob popoldnevih in mojstrski manevri ob večerih. Hotelska restavracija prisega na vedno sveže in lokalno. 

Večerja malo drugače? Preizkusite unikatne japonske jedi z nekonvencionalnimi kombinacijami, ki ustvarjajo vrhunske sušije. 

Pristni lokalni okusi in panoramski razgled na zaliv vas zagotovo ne pusti ravnodušne. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan