Mykonos

Myconian
Korali

Cena
od 1.210 €
po osebi

Preživite najlepše počitnice doslej!

Za rezervacijo pokličite 01 280 80 22

Za vse tipe namestitve preverite PDF dokument s celotnim opisom ponudbe!
Cena vključuje
  • Direktni letalski prevoz Benetke – Mykonos – Benetke
  • Transfer na Mykonosu letališče – hotel – letališče (na dan prihoda in odhoda)
  • 7 x nočitev v hotelu Myconian Korali 5*
  • 7 x samopostrežni "Champagne" zajtrk
  • Namestitev v izbrani sobi/suiti
  • Vse takse in pristojbine
otok užitkov
Myconian Korali
Myconian Korali

S svojo lego razkriva vse čare otoške lepote. Pogled na sosednji otok Delos in modro morje obsijano s soncem. V njegovih restavracijah je kulinarika umetnost, ki na krožnike slika le z najboljšimi, svežimi in lokalnimi sestavinami. 

V mirnem objemu narave, a blizu očarljivega mesta Mykonos, kjer vas pričakujeta nakupovalna vročica in spektakularno nočno življenje. Na živahne noči vas pripravijo v centru dobrega počutja, kjer poskrbijo za telo in dušo. 

Nastanitev

Sproščene, udobne in glamurozne sobe ter suite odlikuje poseben smisel za barvite podrobnosti. Tradicionalna bela se meša z barvitimi poudarki, ki v namestitvah izpostavijo toplino, svetlobo in prostornost.  

Vabijo v zavetje minimalističnega udobja dizajnerskega pohištva in razkrivajo panoramski razgled na kristalno modrino morja. Nekatere z zasebnimi bazeni in jacuzzijem, vse pa ponujajo popolni umik v zasebnost. 

Za vaše udobje
Bazen
Bujenje
Center dobrega počutja
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Luksuzni prevoz z/na letališče
Naprava za pripravo kave in čaja
Wi-Fi
Aktivnosti

Preživite zasanjane dni s hladno pijačo ob bazenu in se naužijte idiličnega razgleda z njegovega palubja. Podajte se na raziskovalno pustolovščino po otoku, obiščite mesto in spoznajte gostoljubje domačinov. Naj vas očarajo kulinarične specialitete, po katerih slovi otok. Odjahajte na konju, lotite se vodnih športov, odprite penino na luksuzni jahti ali pa si iz helikopterja oglejte Mykonos in bližnje otoke. 

Spa

Pomirjujoče masaže sprostijo tudi skrite napetosti, sproščanje v terapevtskih bazenih uravnoteži um, duha in telo. Prepustite se prostoru neskončnega razvajanja, podarite koži mladosten videz s pomočjo ekskluzivnih izdelkov St. Barth, očistite telo strupov v savni in se pripravite na navdihujoča doživetja, ki jih otok ponuja na vsakem koraku. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Breakfast Area
Baos Fine Dining
George´s Bar

Hotelska zajtrkovalnica ponuja sveže začetke dni, restavracija prefinjena gastronomska doživetja in bar izbor pijač za užitek popoldneva ali popolnih večerov.

Začnite jutra po svoji meri, a vedno s svežimi in lokalnimi sestavinami, ki prepričajo tudi najbolj zahtevne okuse. 

Mojstrske kompozicije okusov, sestavin in vonjev. Fuzija tehnik ustvarja s strastjo narejene tradicionalne in sodobne specialitete. 

Odlična lokacija za spremljanje sončnih zahodov, srečanja s prijatelji in sproščanja ob koktajlih in izbranih vinih. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan