Mykonos

Myconian
Naia

Cena
od 1.980 €
po osebi

Preživite najlepše počitnice doslej!

Za rezervacijo pokličite 01 280 80 22

Za vse tipe namestitve preverite PDF dokument s celotnim opisom ponudbe!
Cena vključuje
  • Direktni letalski prevoz Benetke – Mykonos – Benetke
  • Transfer na Mykonosu letališče – hotel – letališče (na dan prihoda in odhoda)
  • 7 x nočitev v hotelu Myconian Naia 5*
  • 7 x samopostrežni "Champagne" zajtrk
  • Namestitev v suiti Naia
  • Vse takse in pristojbine
otok užitkov
Myconian Naia
Myconian Naia

Diskreten luksuz, ukrojen po meri gostov. Unikatna sinergija starodavnih mikonskih oblik in barv, tradicionalne arhitekture in sodobnega stila. Njegova posebnost je panoramski razgled z neskončnega bazena, ki razkriva širjavo morja in odpira pogled na mesto, ki ob sončnih zahodih še posebej zasije. 

Z gurmanskimi restavracijami, mojstrskim mešanjem koktajlov in razvajanji v spa centru je postal ambasador sladkega grškega življenja. Koncepta, kjer ne potrebujete ničesar več. 

Nastanitev

Dotik elegance, vdih svežine v prostornosti, kjer se prebujate ob panoramskemu razgledu na Egejsko morje, v suitah z zasebnim bazenom pa ob jutrih zbudite telo s plavanjem.  

Luksuzne suite so kot plesišče bogatih materialov in spretno izdelanih ročnih izdelkov, dizajnerskega in umetniškega dekorja. Diskretne, elegantno udobne in igrive, z vsemi visoko-tehnološkimi pripomočki, ki jih potrebujete na oddihu. 

Za vaše udobje
Bazen
Center dobrega počutja
Čistilnica
Izbrana kulinarika
Luksuzni prevoz z/na letališče
Naprava za pripravo kave in čaja
Wi-Fi
Aktivnosti

Preživite večere v družbi eksotičnih koktajlov in penine, panoramskega razgleda in sončnega zahoda. Odpravite se na ekskurzije, podajte v mesto, odjahajte po otoku ali pa odplujte z luksuzno jahto. Polet s helikopterjem je edinstveno doživetje, ki menjuje perspektive, poležavanje na plaži pa ustavi čas in pomiri. Lotite se vodnih športov, posedajte ob bazenu in ujemite sončne žarke. Brez slabe vesti preizkusite gastronomske specialitete in vstopite v noč skupaj z utripom bližnjega mesta.

Spa

Prepustite se profesionalnim rokam, ki s tradicionalno masažo sprostijo napetosti, prepotite se v savni ali pa ohladite v enem izmed terapevtskih bazenov. S terapijami, ki jih oblikujejo po meri vsakega gosta pospešite cirkulacijo in preženete utrujenost. Kolekcija izdelkov St. Barth pa vas z vonji popelje na Karibe, zbuja čute in pušča z občutkom svežine in mladosti. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Naros Breakfast Area
Naros Fine Dining
George´s Bar

V hotelu vas vodijo na dovršeno kulinarično popotovanje v zajtrkovalnici z a-la-carte ponudbo, v restavraciji s tradicionalno in sodobno kulinariko ter z bogato izbiro pijač v baru. 

Naj jutra zadišijo po sveži kavi in ravnokar pečenemu pecivu, grškemu medu in svežih organskih jajčnih bravurah, pripravljenih na sto načinov.  

Fuzija okusov Mediterana in mednarodne kulinarike, ki nastaja iz lokalnih, organskih sestavin. Kjer se dovršene molekularne kulinarične tehnike srečujejo s tradicijo.  

Bogata izbira vin in nebeški razgled na morje. Udobni stoli, sproščena atmosfera in umetnost mešanja koktajlov zagotavljajo nepozabne večere. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan