Mykonos

Myconian
Utopia

Cena
od 1.370 €
po osebi

Preživite najlepše počitnice doslej!

Za rezervacijo pokličite 01 280 80 22

Za vse tipe namestitve preverite PDF dokument s celotnim opisom ponudbe!
Cena vključuje
  • Direktni letalski prevoz Benetke – Mykonos – Benetke
  • Transfer na Mykonosu letališče – hotel – letališče (na dan prihoda in odhoda)
  • 7 x nočitev v hotelu Myconian Utopia 5*
  • 7 x samopostrežni "Champagne" zajtrk
  • Namestitev v izbrani sobi/suiti
  • Vse takse in pristojbine
otok užitkov
Myconian Utopia
Myconian Utopia

Eleganten hotel z višine 100 metrov pogleduje na Egejsko morje in plažo Elia, kjer se lahko v enem trenutku izgubite v pravljičnih razgledih, že v naslednjem pa popeljete do ritmov mesta Mykonos.

Prijazen do krhke otoške narave, zgrajen iz lokalnih, trajnostnih materialov, ki gradijo značaj sofisticirane sodobnosti in elegance. Vedno težijo k popolnosti, s skrbjo za vsako podrobnost. Brezhibna strežba, dovršene mediteranske kulinarične specialitete, nepozabni večeri ob soju mesečine, v udobju in razvajanju. Popolno življenje je kraj, kot si ga zamislite sami. 

Nastanitev

Luksuzne vile in suite so prostorne, svetle in elegantne. Ponujajo izbiro med jakuzziji in zasebni bazeni ter vednoprisegajo na sodobno udobje in intimo. Nadgrajujejo ju s panoramskimi razgledi na morje, ki se pusti občudovati z balkonov in teras. 

Opremljene so z lokalnimi in trajnostnimi materiali. Ročno obdelan kamen in bogat les sestavljata notranjo opremo izdelano po meri ter se odlično vklopita v sodoben dizajn, ki mu dodata samosvoj karakter.  

Za vaše udobje
Bazen
Center dobrega počutja
Concierge service
Kopalni plašč in copati v sobi
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Luksuzni prevoz z/na letališče
Wi-Fi
Aktivnosti

Neokrnjena lepota narave kliče k raziskovanju, k romantičnim sprehodom in nepozabnim trenutkom, preživetim v dvoje. Razigranosti na plaži, lovljenju sončnih žarkov, k vodnim športom. Lotite se jahanja konj, sprostite v spa centru ali pa se podajte v mesto in preizkusite tradicionalne specialitete, pohajkujte po butikih, oglejte si mline na veter, po sončnem zahodu pa se predajte utripu nočnega življenja. 

Spa

Privoščite si pomlajevalno nego obraza z izdelki iz kaviarja in biserov, sprostite napetosti ob masažah ter z raznovrstnimi oblogami učvrstite in očistite telo strupov. Prepustite se talasoterapiji, poskrbite za lepoto in zdravje, zbudite čute in stopite na pot popolnega ravnovesja. Za sproščen prvi korak na skupno pot pa v spa centru ponujajo tudi posebna doživetja za ženine in neveste. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Pavilion Relais & Chateaux
Pool Bar

Resort ima restavracijo z grško in sodobno kulinariko in bar ob bazenu z bogato izbiro za sproščene večere. 

Gastronomske specialitete črpajo navdih iz sezonskih pridelkov, sodobnih kulinaričnih prijemov in bogate vinske tradicije otoka. Zavezani čistim užitkom. 

Od tradicionalne grške kave do eklektičnih koktajlov. Prostor, kjer je poležavanje ob bazenu vse prej kot greh.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan