Mykonos

Myconian
Villa Collection

Cena
od 1.380 €
po osebi

Preživite najlepše počitnice doslej!

Za rezervacijo pokličite 01 280 80 22

Za vse tipe namestitve preverite PDF dokument s celotnim opisom ponudbe!
Cena vključuje
  • Direktni letalski prevoz Benetke – Mykonos – Benetke
  • Transfer na Mykonosu letališče – hotel – letališče (na dan prihoda in odhoda)
  • 7 x nočitev v hotelu Myconian Villa 5*
  • 7 x samopostrežni "Champagne" zajtrk
  • Namestitev v izbrani sobi/suiti
  • Vse takse in pristojbine
otok užitkov
Myconian Villa Collection
Myconian Villa Collection

Minimalistična eleganca in razkošje užitkov življenja, ki se artikulirajo v obliki izvrstne hrane, sproščujočih pobegov v center dobrega počutja in uresničevanja želja. Pregovorno grško gostoljubje in zasebnost v naročju udobja vil je njihovo vodilo. 

Sredi plesa kristalno čistega morja in slovite plaže Elia, od koder lahko večkrat dnevno ujamete prevoz do mesta Mykonos, kjer vas pričakuje živahno nočno življenje. Ali pa ostanete v romantičnem vzdušju hotela, kjer poskrbijo za prav vsako željo posebej. 

Nastanitev

Vile in sobe ob morju so prestižno prostorne in sprejemajo tudi večje družine in skupine. Elegantna bela notranjost, zasebni bazeni pod zlatim soncem in razgled na kristalno modrino zunaj. 

Nekatere z zasebnimi bazeni in jakuzziji, vse pa v fuziji sodobne elegance in tradicionalnega Mykonosa prinašajo čisto udobje. Tu vas v prestižnem bivanju pričakuje popolna zasebnost, bližina narave in sproščeni užitki. 

Za vaše udobje
Bazen
Center dobrega počutja
Concierge service
Fitnes
Garderobni prostor
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Luksuzni prevoz z/na letališče
Aktivnosti

Preživite dan pod grškim soncem, poženite se v modro morje in zapeljite po otoku z luksuznim avtomobilom. Morda pa bi raje poleteli v nebo s helikopterjem? Naj vas luksuzna jahta popelje na bližnje kikladske otoke kot so Delos, Paros in Santorini, sproščujoče trenutke pa preživite v luksuznem spa centru. Preizkusite gurmanske specialitete v restavracijah, kjer z veseljem poskrbijo tudi za romantične večere v dvoje.

Spa

Šum morja in vdih morskega zraka pomlajujeta duha, za telo pa poskrbijo v luksuznih spa prostorih. Z izdelki, ki jemljejo najboljše in najčistejše elemente zemlje in morja ter z blagodejnimi prijemi starodavnih tehnik in metod. Ob talasoterapiji uravnotežite čute, masaža z vročimi kamni podarja občutek prerojenega telesa, pomlajevalne nege obraza pa poskrbijo za svež in mladosten videz. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Nouveau Restaurant
Cabbanes
Infinity Pool Bar

S tremi restavracijami in barom resort prisega na mediteransko tradicijo, svežo in organsko, ki jo spremlja bogata izbira pijač. 

Penina za zajtrk, umetnine iz svežih sestavin, sveže stisnjeni sokovi in dobrote naravnost iz pečice, ki jih prekaša le nebeški razgled na modrino morja. 

Panoramski razgled je odličen spremljevalec ob večerih s sveže lokalno pridelanimi sestavinami in redkih grških vinih.  

Delikatese kot so morski jež, ostrige in kaviar pospremite z unikatnimi koktajli, ki nastajajo v rokah mojstrov in dušah umetnikov. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan