St. Moritz

Nira Alpina

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Plemenitost gora
Nira Alpina

Vedno lahko uberete svojo pot. Nekonvencionalno, avtentično, avtorsko. Hotel Nira Alpina v  švicarskem smučarskem središču St. Moritz, tik ob žičnici, ki pelje na Corvatsch, vas postavi v center gorskih užitkov. In tistih kulinaričnih, ki jih odkrijete v hotelskih restavracijah. In čistega ugodja, ki vas pričakuje v spa centru. 

Različni elementi pomagajo sestavljati zgodbo, ki je samo vaša. Zimsko, poletno. V mestu Silvaplana, ki je 5 km oddaljen od mesta St. Moritz, blizu jezera Silvaplana in 15 minut oddaljenosti od letališča v Samedanu, ste tik pred uvodom v nepozabna doživetja. 

Nastanitev

Podarjeni razgledi do tja, kjer se stikajo gore in nebo. Prostorne sobe se otepajo pretiranega blišča, pa tudi pretirane konvencionalnosti.

Stavijo na pravo mero elegance, ki jo najdejo v sodobni zasnovi iz naravnih materialov - švicarske smreke, italijanskega kamna in semiša. In v elegantnih kopalnicah iz granita, z globokimi kopalnimi kadmi in prho, pod katero na koži občutite gibanje nežnega slapa. 

Aktivnosti

Pozimi osvojite srebrne strmine, poletje pa postreže s pohodniškimi potmi in z utečenimi progami za gorsko kolesarjenje. Toplota stopi skorjo ledu na jezerih in ta se odprejo jadralcem. Izkoristite veter za kajtanje in jadralno surfanje, izgubite se v medenih travnikih, lovite metulje in vonjajte sveže alpsko cvetje, raztegnite odejo, odprite košaro in si privoščite piknik. V Kids Clubu za otroke poskrbijo z razvedrilnimi igrami, na položnih otroških prograh pa se, ob vodstvu inštruktorjev, lahko naučijo tudi smučanja. 

Spa

Izbrišite sledi stresa s holističnimi pristopi, na telesu, obrazu in duhu. Obiščite Nira Spa by Pure Altitude. Savna in masažni bazen stimulirata telo in sproščata dušo, masaže pa vas popeljejo v trenutek popolne pozabe zunanjega sveta. Pomladite kožo z organskimi izdelki LINE, ki zavirajo procese staranja, kožo napnejo in dvignejo. Tretmaji za obraz pa, v kombinaciji z izpiljenimi ročnimi tehnikami, zagotovijo brezhibno gladkost kože. 

Izbor restavracij in barov
Stars
Rooftop bar
Pichalain »Apres Ski Hut«
Trattoria

Mednarodni orkester okusov, avstrijskih, švicarskih, italijanskih in vinska klet, ki zahteva pozornost vseh tenkočutnih občudovalcev vinskih trt.

Sladki požirki šampanjca in značilnega Nira Winter Spritza. Privoščite si svetovljanstvo in eleganco v prigrizkih, svežih in domačih.

Domača gorska koča, kjer velja pravilo, kdor prvi pride, prvi melje. Majhen, udoben, zaprisežen kakovosti. Posebna izdaja.

Prostor za skupine ali osebne prelomne dogodke. Postreže z zasebnostjo, odličnimi okusi in s pristnim lesenim ambientom. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč