Maldivi

Niyama Private
Islands

Cena
od 4.328 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Maldivih
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Beach Studio"
  • 7 x nočitev na bazi polpenziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Doživetje življenja
Niyama Private Islands
Niyama Private Islands

Otoška dvojčka, poimenovana kot Chill in Play, eden za sproščanje in drugi za igro. Dvojna doza romantike, sprostitve in zabave. V naročju palm, medenih sončnih zahodov, koralnih grebenov in peščenih plaž, kamor zakopljete noge in pozabite, da obstaja še kakšen drugi svet. Sodoben v svoji tradicionalnosti, romantičen, aktiven.

Prostor za ekstravagantne poroke, zasanjane medene tedne in družinske počitnice. Kjer lahko posvojite čisto svojo koralo in tako pripomorete k obnovitvi podvodnega sveta. Dva povezana otočka sta od glavnega mesta Male in mednarodnega letališča  oddaljena 40 minut poleta s hidroplanom.

Nastanitev

Uživajte v popolni intimi zasebnega palubja vil, kjer lahko ob mesečini skačete v morje in ob tropskih popoldnevih lovite zagorelost. Ali pa do konca izkoristite udobno notranjost, zasnovano tako, da prostor diha skupaj z vami. Z nepogrešljivim dodatkom visokotehnoloških igračk za zabavo in sprostitev.

Hladilnik z gurmanskimi dobrotami, če vas prime lahkota, je vedno pri roki. V kopalnici lahko ure in ure preživite pod dežnim tušem in kadar se vam ne ljubi na večerjo, vam jo, tako kot vse ostalo, dostavijo kar na ležalnike pred vilo. Izberite takšno z bazenom, na vodi, ali pa kar oboje. 

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Center dobrega počutja
Klub za otroke in najstnike
Kopalni plašč in copati v sobi
Najem koles
Organizacija aktivnosti in izletov
Osebni butler 24/7
Aktivnosti

Mirna sprostitev ali zabava, izbira je povsem vaša. Preskakujte valove na vodnih smučeh, v kajaku, zasledujte želve in zaplavajte z 200 delfini. Odveslajte na dhoniju, potopite se do koralnega grebena in priključite ribiškim ekspedicijam. Raziščite otočka, čaka vas veliko novih poznanstev. Otroci, najpomembnejši gostje,  pa se s Children´s Clubom odpravijo na safari, občudujejo delfine in naučijo vrteti kuhalnico. V katerokoli plemensko skupnost vstopijo, postanejo neustrašni raziskovalci novih svetov. 

Spa

Igriv in sočasno profesionalen pristop. Drift spa slovi po svojem posebnem načinu nege telesa in duha. Čas ni pomemben, pač pa užitek in popolna sprostitev. Poživite kožo s pilingi, doživite njihovo značilno masažo, ki združuje elemente tehnike Lomi-Lomi, shiatsu in tajskega načina raztezanja telesa. Pustite se objeti esencam olja, vseh proizvedenih iz lokalnih in naravnih sestavin. Solo ali v dvoje. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Subsix
Epicure
Nest
Tribal
Fahrenheit

Hotel ima sedem restavracij z azijsko, afriško in mediteransko kuhinjo in dva bara z izbranimi vini in koktajli.

Šampanjec za zajtrk, gurmanski prestiž za večerjo in preizkušanje vinskih radosti, medtem ko mimo vas priplavajo ribice. Obiščite restavracijo šest metrov pod gladino morja, posebno znamenitost hotela.

Ob neskončnem bazenu otoka Chill začnite dan s sadno solato in prefinjeno omleto z zelišči iz domačih vrtov. Mednarodno, kozmopolitsko, sproščeno.

Avantgardni pridih Azije na krožniku, v surrealističnem okolju - restavracija v višavah dreves.

Tradicionalna kulinarika Afrike, srednje in južne Amerike. Pristna, plemenska, avtohtona. In koktajli, ki razkrijejo skrivnosti mešanja… barv. 

Bar na strehi pač mora imeti steklene stene. Skoznje med srkanjem koktajlov in izbranih vin, zleknjeni v udobne fotelje, opazujete Indijski ocean. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč