Mavricij

The Oberoi

Cena
od 9.425 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz v poslovnem razredu
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Mavriciju
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Luxury Pavillion"
  • 7 x polpenzion
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Otoški ritmi
The Oberoi
The Oberoi

Sredi bujnega subtropskega vrta, oaze sredi oaze. Naravnega vodnega parka s koralnimi grebeni in mavričnimi doživetji. Prestiž storitev, od koder domov odnesete kuharsko znanje s priokusom Mavricija, slikarske veščine, obvladate tehnike relaksacije in Tai Chija. 

Poznavalci vinske kapljice in ruma ustvarite nepozabne spomine ob romantični večerji na plaži. Ob soju sveč in mesečine, vonjih cvetja in mehkega dotika belega peska. 

Nastanitev

Tradicionalni paviljoni in vile s pravljičnimi pletenimi strehami ponujajo nepozabno izkušnjo pristnega bivanja na otoku. S pridihom hrastovega lesa, pohištva iz trsja, bogatimi marmornimi kopalnicami in velikimi okni, pred katerimi ste vedno v stiku z eksotično naravo. Ponujajo neprecenljiv pogled na Indijski ocean ali subtropske vrtove.

Elegantno prostorne in svetle z vsemi pripomočki, ki omogočajo udobno bivanje v tropskem raju.

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Čistilnica
Dostava časopisa v sobo
Izbrana kulinarika
Naprava za pripravo kave in čaja
Sobna strežba 24/7
Wi-Fi
Aktivnosti

Potapljanje v bogatem in pisanem podvodnem svetu vas obogati z nepozabno izkušnjo. Poletite v nebo s padalom, pomirite duha s hatha jogo. Zarežite v valove na vodnih smučeh, odveslajte s kajakom in ujemite veter v jadra na surfu. Odpravite se na potovanje preizkušanja izbranih vin. Pod vodstvom inštruktorjev pričnite eksotične dni z izvajanjem dihalnih vaj na plaži, pridružite se delavnici izdelovanja glinenih izdelkov in odnesite s sabo spomin na Mavricij. Otroško igrišče pa je ozemlje samo za otroke. V Kids Clubu  aktivno preživljajo prosti čas, se priučijo novih veščin in spoznavajo kulturo. 

Spa

Tretmaji ustvarjalno združujejo starodavno znanje in sodobne tehnike sproščanja in zdravljenja. Prepustite se avtohtonim ritualom z ayurvedo, ki vključujejo tradicionalno masažo, zeliščno masažo, shirodharo in sproščujočo kopel. Poživite telo s pilingi, kavnimi in metinimi oblogami ter nahranite kožo na obrazu z maskami, ki jo očistijo, nahranijo in pomirijo. 

Izbor restavracij in barov
Hotelska restavracija
On the Rocks
The Gunpowder Room
Bar

Elegantni prostor pod tradicionalnimi strehami, ki pogleduje proti Indijskem oceanu. Postreže s kreolsko, mednarodno in azijsko kulinariko. 

Uživajte ob pizzah, solatah, sveži morski hrani in jedeh z žara. Na vrhu temne vulkanske skale, ki se razširja v ocean imajo še boljši okus. 

Spomenik časom francoske kolonizacije. Rustikalen, zgrajen iz opek in s ponudbo tradicionalnih okusov Mavricija. 

Jazz in klasična glasba ob večerih, ob spremljavi hladnih piv, šampanjcev, izbranih vin in eksotičnih koktajlov. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan