Maldivi

Olhuveli Beach
& Spa Resort

Cena
od 2.151 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Maldivih
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Deluxe Room"
  • 7 x nočitev na bazi All Inclusive
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Doživetje življenja
Olhuveli Beach & Spa Resort
Olhuveli Beach & Spa Resort

Resort na zasebnem otoku, kjer stopala zakopljete v puhasti pesek in se popolnoma prepustite naravnim lepotam. Užijete tropsko romantiko, vonjate najboljše kulinarične mojstrovine in berete najlepše podvodne zgodbe. Pobegnete v intimo, raziščete skrite peščene sipine in odkrivate čare pristnega otoškega življenja. 

Odkrijete razkošje bivanja v vilah na peščeni plaži ali stoječih nad morjem. Postavljen čisto na vrhu atola južnega Maleja, od mednarodnega letališča Ibrahim Nasir oddaljenega 45 minut vožnje s hitrim čolnom. 

Nastanitev

Udobje, relaksacija, eleganca. In naravni materiali, ki se poklanjajo  tradicionalni arhitekturi, s kančkom pridiha sodobnega stila. Prostorne in odprte, tako se lahko naužijete največ sončnih žarkov in pomirjujočega razgleda. 

Udobno se namestite v sobo ali vilo na plaži ali pa odkrijte prestiž pristnega maldivijskega bivanja v vilah nad oceanom. Vse opremljene s kopalnico in velikimi posteljami, kjer vas čaka razkošje udobja. 

Za vaše udobje
Čistilnica
Fitnes
Med seboj povezane sobe
Naprava za pripravo kave in čaja
Športni vodni center
Teniško igrišče
Varstvo otrok
Aktivnosti

Prostrana modra laguna je odlično igrišče in sanjska lokacija za vse navdušene potapljače in tiste, ki bi to radi postali. Pridružite se potapljaški šoli, naj živahno morsko življenje koralnega grebena ne ostane neodkrito. Ali pa prvi certificirani šoli kajtanja na Maldivih in uravnotežite tok vode z ritmom vetra. Poženite se z otoka z vodnim skuterjem ali pa ostanite na plaži in odigrajte partijo tenisa, odbojke ali biljarda. Odpravite se raziskati glavno mesto Male in se naužijte pristnega kulturnega življenja. V hotelu pa z množico vodnih in kopenskih aktivnosti poskrbijo tudi za otroško veselje.  

Spa

Podajte se v svet harmonije Sun Spa, ki s holističnimi pristopi in uporabo starodavne indijske ayurvedske tehnike povezuje vseh pet elementov. Sprostite se s hidroterapijo, očistite v savni in parni sobi. Privoščite si nego obraza, nahranite lase in pomirite celotno telo. Prepustite ga masažam z aromatičnimi olji in pozabite na čas.

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Sunset Restaurant
Lagoon restaurant
The Four Spices
Island Pizza
Lagoon Bar

Hotel ima štiri restavracije z maldivijsko, tajsko, indijsko in evropsko kuhinjo ter bar, kjer postrežejo z domiselnimi koktajli in osvežilnimi pijačami.

Zajtrk, večerja ali pa samo posedanje z dobro kapljico v roki. Ena največjih restavracij nad morjem na Maldivih poskrbi tudi za predstavo - pripravo kulinaričnih dobrot lahko v živo opazujete.

Restavracija, ki se s plaže odpira proti širnemu morju. Kjer lahko ob izvrstnih kulinaričnih mojstrovinah sproščeno klepetate dolgo v noč.

Ujemite okuse japonske, indijske, tajske in tradicionalne maldivijske kuhinje. Pospremite jih z izborom vrhunskih vin, ob posebnih priložnostih ali kar tako.

Grižljaji pic s sezonsko zelenjavo in okusi lakih sendvičev, ki se navdihujejo po italijanskih, mediteranskih in okusih zahodne kulinarične kulture.

Sprostite čute v dobri družbi osvežilnih pijač, kreativnih koktajlov in slikovitega pogleda na sončni zahod. 

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč