Mavricij

One & Only
Le Saint Geran

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratno letalsko vozovnico
  • Zasebni prevoz letališče – hotel – letališče
  • 7 x hotelsko namestitev
  • Vse letališke in varnostne pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Otoški ritmi
One & Only Le Saint Geran
One & Only Le Saint Geran

Najprej je bil Mavricij, potem raj po njegovi podobi, se je zapisalo Marku Twainu. Luksuzni resort, ki leži na zasebnem polotoku vzneseno prikimava temu opisu. Obisk dežele mavric in slapov je skorajda duhovno popotovanje. Sam ga nadgrajuje z urejenim golf igriščem, ki se razteza ob obali in s paleto doživetij, ki pričakujejo na kopnem in pod morjem.

Resort gurmanskih doživetji, eklektičnih barva, spokojem, ki ga ponujajo v spa centru. Mojster ustvarjanja romantičnega vzdušja, uresničevanja želja in vtisov, ki vlečejo nazaj v raj. 

Nastanitev

Suite in vila ob morju so zazrte v morje ali laguno, ki ju občudujete s terase ali balkona. V dizajnu suit se začuti nizozemski in francoski vpliv, kolonialni dizajn, ki se meša s tradicijo. Prostorne, z dodatkom lesa, elegantno svetle, z odtenki morja, neba. 

Nežna svežina dopolnjuje najsodobnejšo opremo in skupaj ustvarjata prestižno udobje. Vila pa je tradicionalni otoški dom, prostoren, z razgledom na Indijski ocean in z zasebnim bazenom.

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Concierge service
Golf igrišče
Klub za otroke in najstnike
Osebni butler 24/7
Sobna strežba 24/7
Teniško igrišče
Aktivnosti

Potopite se v kristalno čiste vode, razkrijejo vam pisani svet koralnih grebenov. Opazujte jih med snorkljanjem, ali pa se do njih potopite z izkušenimi potapljači. Na gladini se preizkusite v kajtanju, wakboardingu, na vodnih smučeh, odveslajte s kajakom, čoln s steklenim dnom pa vas obdari z nepozabnim razgledom globin. Podajte se na golf igrišče, za otroške aktivnosti in polno doživetje otoka pa poskrbi klub Kids Only, za najstniške pa program Teens Only.

Spa

Tradicionalni in sodobni tretmaji pobožajo dušo, telo, napolnijo baterije in vas povežejo s samim sabo. Sprostite se z nežnim dotikom holističnih masaž, z vonji aromatičnih olj, ki pomirijo kožo in zbudijo čute. Prepustite tretmajem, ki učvstijo, napnejo in oblikujejo telo, oblogam morskih alg za stimulacijo in pilingom, ki zgladijo kožo.  

Izbor restavracij in barov
Prime
La Terrasse
Indian Pavilion
The Pool Bar
Golf Club Bar

Prefinjeno kreativni zrezki iz avstralske Waygu govedine. Sveži morski sadeži in organske sestavine, ki se neredko iztečejo v inovacije, kot je na primer kapučino iz pistacij. 

Lokalne specialitete in najboljše iz širnega sveta. Ob mirni gladini bazena in laguni v ozadju. 

Sodobna indijska kulinarika, ki nastaja tik pred vami. Budi čute, začini življenje, ki se mu poklanjajo tudi skrbno izbrana vina. 

Sprostite se ob lahkih grižljajih, požirkih eksotičnih koktajlov, zapolnite popoldneve s čajem in aperitivi. 

Lahki prigrizki, osvežilni koktajli in napitki, ki ohladijo in oživljajo vzdušje ob popoldnevih, večerih, nočeh. 

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč