Dubaj

One & Only
The Palm

Cena
od 2.398 €
po osebi
Cena vključuje
  • Letalsko vozovnico Zagreb/Benetke – Dubaj – Zagreb/Benetke, Emirates Airlines
  • VIP hitri prehod meje na letališču v Dubaju
  • Zasebni prevoz letališče – hotel – letališče
  • 7 x nočitev z zajtrkom
  • Namestitev v "Premium room"
  • Vse letališke in varnostne pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Orientalska mistika
One & Only The Palm
One & Only The Palm

Ujemite sončne žarke, izgubite se v vrtovih, prisluhnite šumenju morja. Zakorakajte v sončne zahode, pobegnite v dvoje, pripeljite družino in ustvarite nepozabne spomine. 

Hotel stoji na zasebnem polotoku Palminega otoka, s pogledom na spektakularno obzorje Dubaja. Sodobno arabsko arhitekturno zasnovo nadgrajuje s prestižnimi storitvami. Kulinaričnimi, bogatim spa programom in organiziranimi aktivnostmi za puščavske avanture ter lov na ritem metropole.

Nastanitev

Sobe in suite, v hišah, vilah in dvorcih so zasnovane v skladu z andaluzijsko tradicijo. Notranji dizajn prisega na stil sodobne elegance s pridihom arabske tradicije, posebna rahločutnost za detajle pa sestavlja mozaik prestiža. 

Prestiž prikazujejo skozi tople, zemeljske odtenke in bogato opremo, ki zagotavlja absolutno udobje. In zasebnost, ki mir črpa iz okoliškega zelenja vrta in spokoja modrega morja. 

Za vaše udobje
Ergonomski delovni prostor
Fitnes
Golf igrišče
Klub za otroke in najstnike
Kopalni plašč in copati v sobi
Masaža in spa v sobi
Varstvo otrok
Aktivnosti

Na meji med metropolo in puščavo ste le korak stran od nepozabnih doživetij. Raziščite živahni Dubaj in mirno puščavsko okolje, zajadrajte v valove, odplujte s kajakom in sprostite adrenalin na vodnih smučeh. Preizkusite srečo na globokomorskem ribolovu, ulovite sončne žarke na plaži in se ohladite v morju. Izkoristite arabske večere za nepozabna romantična doživetja. Za otroške aktivnosti v hotelu pa poskrbijo s programom Kids Only, kjer skozi igro spoznavajo čudeže Arabije in širijo obzorja. V hotelu je na voljo tudi varstvo. 

Spa

S svojo linijo dišav, ličil in izdelkov za nego kože vas Guerlain Spa vabi v svet lepote in tretmajev, zasnovanih po meri. Privoščite si nego obraza, ki z masažo kožo napne, bogata krema na podlagi izvlečkov orhidej pa jo nahrani in hidrira. Telo s pilingi in oblogami pripravite na sprostitev v savni, ki ga očisti strupov, tretma pa zaključite z nežno masažo, po kateri bo koža svilnato mehka. 

Izbor restavracij in barov
Zest
Dining Lounge & Bar
Stay by Yannick Alléno
101 Bar
The Lounge

Vplivi Bližnjega vzhoda, Azije in zahoda, ki se pretvarjajo v izvrstne kulinarične specialitete. Uživajte v mešanju okusov in pristnem arabskem ambientu.

Sprostite se ob razgledu na obzorje mesta, ki ga plemeniti veličastna arhitektura. Prepustite se kulinaričnemu vetru, ki ga prinaša iz Mediterana.

Gurmanska doživetja izpod inovativnih rok slavnega šefa. Sodobna francoska kuhinja, precizna, sofisticirana, elegantna.

Večerna sprostitev ob paleti barv in okusov koktajlov, osvežilnih pijač in razgledom na Dubaj.

Popestrite dni z lahkimi prigrizki in pecivom in se sprostite ob popoldanskem čaju.

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč