Maldivi

One & Only
Reethi Rah

Cena
od 4.544 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Maldivih
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Beach Villa"
  • 7 x nočitev na bazi polpenziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Doživetje življenja
One & Only Reethi Rah
One & Only Reethi Rah

Zaplešite v hipnotičnem ritmu tradicije, zazibajte se v harmoniji z eksotično romantiko in orkestrom nebeških okusov. Popolno pribežališče za medene tedne in prizorišče sanjskih porok, z nogami v pesku, posutemu po kilometrih zasebne plaže. 

Na 12 pristnih, neokrnjenih plažah, zagotovo najdete svoj zasebni košček pod soncem, v hotelu pa popolno sprostitev v spa centru in nepozabna kulinarična doživetja. Vse na enem mestu, na enem največjih otokov atola severnega Maleja, ki je 45 minut plovbe s čolnom oddaljen od letališča v glavnem mestu Male. 

Nastanitev

Vile na plaži in nad morjem zvabljajo k sprostitvi, relaksaciji in pobegu v čisto zasebnost. Prostorne, elegantne z živobarvnimi detajli, sodobne s čistimi linijami. Prostornimi kopalnicami, kraljevskimi kopalnimi kadmi in vabljivo prho, kjer vladate svojemu kraljestvu. 

Skrijte se v bujno rastje vil ob plaži in posedajte na čisto zasebnemu koščku obale. Začutite mirnost vil, ki jih obdaja sproščujoče šumenje oceana. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Concierge service
Izbrana kulinarika
Organizacija aktivnosti in izletov
Razpakiranje/pakiranje kovčkov
Športni vodni center
Teniško igrišče
Aktivnosti

Bi se radi naučili slikati? Prenesti vsa doživetja in lepote otoka na platno? Profesionalni slikarji vas z veseljem naučijo držati čopič v rokah. Morda pa se odpravite na igrišče za tenis, splezate na plezalno steno, ali pa se odpravite na pohod po ekskluzivnih butikih. Naj šest kilometrov obale in 12 plaž ne ostane neraziskanih. Zapeljite se s čolnom, postavite se na vodne smuči in se dvignite v višave neba s padalom. Otroci se medtem v Kids Only Clubu izučijo ročnih spretnosti, preizkusijo v športnih aktivnostih in sprostijo v bazenu. 

Spa

Z avtentičnimi ayurvedskimi terapijami najdete popoln odklop, harmonijo in obnovite življenjsko energijo. Sprostite napetost z raznovrstnimi masažami, ki se poslužujejo sodobnih in starodobnih tehnik. Z njimi spodbudite naravno zdravljenje telesa, z lepotnimi tretmaji pa ga očistite strupov in nahranite. Z obrazno nego ESPA terapevtov pa kožo napnete, pomirite in pomladite.  

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Reethi
Tapasake
Fanditha
Chef´s Garden
Reh Bar

Hotel ima štiri restavracije z japonsko, arabsko in evropsko kulinariko in tri bare, ki ustvarjajo nepozabne mešanice. 

Prostor ekskluzivnega preizkušanja okusov, ki jih ponuja sodobna fuzija izbrane azijske, francoske in italijanske kuhinje. Ogenj, zemlja in voda.

Ob mamljivem razgledu na sončni zahod preizkusite moderno, sofisticirano in elegantno japonsko kulinariko.

Odkrijte prostor, skrit na severu otočka in ob grižljajih tradicionalne kulinarike Bližnjega vzhoda pomirite radovednost, ob spremstvu ohlajenih rosejev in šampanjcev.

Preprostost in čistost organskega vrta vas zapelje skupaj s svežim, inovativnim menijem po izboru šefa kuhinje.

V popoldanskem soncu se osvežite s sadnimi napoji, ob večerih pa z inovativnimi koktajli, ki mešajo barve in okuse.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan