Dubaj

One & Only
Royal Mirage

Cena
od 2.132 €
po osebi
Cena vključuje
  • Letalsko vozovnico Zagreb/Benetke – Dubaj – Zagreb/Benetke, Emirates Airlines
  • VIP hitri prehod meje na letališču v Dubaju
  • Zasebni prevoz letališče – hotel – letališče
  • 7 x nočitev z zajtrkom
  • Namestitev v "Superior deluxe room"
  • Vse letališke in varnostne pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Orientalska mistika
One & Only Royal Mirage
One & Only Royal Mirage

Dotik antične tradicije v spa centru popelje v brezčasni prostor. Čuti zaživijo ob gastronomskih specialitetah, poku odprtja šampanjca na plaži. Hotel, kjer lahko odpotujete na skupno življenjsko pot. 

Dvojina je tista, ki ustvarja nepozabna, trajajoča doživetja. Ob večerih obsijan z zlato svetlobo, odsevu prestiža, ki združuje tradicijo in sodobnost. Samoten, pa vendar ga poti povezujejo z doživetji pristnega Dubaja, kjer spoznate gostoljubje in bogastvo sodobnega arabskega življenja. 

Nastanitev

Sofisticirane, prestižne, edinstvene. Sobe, kjer napolnite baterije, sprostite dušo in telo, se umaknete v zasebnost bogatega udobja mehkega pohištva. S pridihom misticizma stare Arabije, ki se prepleta z značilnostmi sodobnega stila, barvnih detajlov, vzorcev in stilnih dodatkov.

Sobe so eleganco ujele v notranjo opremo, v velike postelje, ki vabijo v objem mamljivega počitka in v razgled, ki uhaja v notranjost. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Concierge service
Fitnes
Golf igrišče
Klub za otroke in najstnike
Luksuzni prevoz z/na letališče
Sobna strežba 24/7
Aktivnosti

Sprostite se na igrišču za golf, odigrajte partijo tenisa in preizkusite fitnes naprave. Oglejte si kulturne in zgodovinske znamenitosti Dubaja, njegovo veličastno sodobno arhitekturno zasnovo, podajte se po poteh ekskluzivnih nakupovalnih središč. Pridružite se ekipi in preizkusite v polu, ali pa se potopite v vodne avanture. Noč preživite v puščavi, podajte se preko sipin na kameli in izkusite pristno puščavsko življenje. Z družino se sprostite v bližnjem vodnem parku Aquaventure, za ostale otroške aktivnosti pa v hotelu poskrbijo s programom Kids Only.

Spa

Holistični tretmaji, zasnovani po meri, ustrežejo individualnim potrebam gostov. Učinkovito brišejo sledi stresa, ki ga povzroča sodobni tempo življenja. Sprostite se z masažami, poskrbite za napeto kožo s pilingi in oblogami z naravnimi izdelki, spočijte um in telesno napetost z aromaterapijo in polaganjem vročih kamnov. Podajte se v tradicionalni orientalski hammam, kjer bodo čuti znova oživeli. 

Izbor restavracij in barov
Celebrities
Olives
Tagine
Nina
The Jetty Lounge

Prefinjena klasična kuhinja, elegantno prestižen ambient. Dramatični dizajn, ki odseva v lesku kristalnih lestencev in ponuja prostor intimnim večerjam in večjim skupinam.

Prefinjeni okusi Mediterana in umetniška kulinarična prezentacija, ki poboža čute in sprosti telo.

Potopite se v sanjski svet okusov ob tradicionalni maroški kulinariki, v pristnem maroškem ambientu.

Vstopite v živahen in barvit svet, ki lovi vibracije pisanih začimb in postreže z eklektičnimi indoevropskimi okusi.  

Sprostite se ob zvokih šumenja morja, ritmov glasbe, občutka peska med nogami in ob okusih izbranih kapljic. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan