Abu Dhabi

Qasr al Sarab

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Arabska pravljica
Qasr al Sarab
Qasr al Sarab

Popotovanje v osrčje beduinske tradicije skozi puščavo oziroma »prazni kotiček«, kot ji pravijo domačini, je samo po sebi posebna dogodivščina. Resort je 200 km oddaljen od Abu Dhabija in v svoji veličastni notranjosti skriva 205 elegantnih sob, suit in vil, sobo za rekreacijo, vrhunski center dobrega počutja, odlične restavracije in izbor organiziranih aktivnosti. 

Pustite se presenetiti udobju mistike puščavskega šarma, premaknite vsak košček puščave in odkrijte njeno romantično plat. 

Nastanitev

Eleganten dizajn sob s pogledom na puščavsko brezmejno tišino je dovršeno luksuzno zavetišče, ki ozavesti vrednost bivanja v miru in tišini. Notranjost je skladno obarvana z zemeljskimi odtenki, dekorirana z bogatimi tkaninami Bližnjega vzhoda. 

Prostor osvetljujejo razkošni srebrni in bronasti lestenci, z detajli iz dragih kamnov. Izbirate lahko med deluxe sobami, suitami in vilami, vse pa se ponašajo s svojim balkonom ali teraso in prestižno kopalnico z dežnim tušem. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Ergonomski delovni prostor
Fitnes
Klub za otroke in najstnike
Nespresso kavni avtomat
Organizacija aktivnosti in izletov
Teniško igrišče
Aktivnosti

Naj vas terensko vozilo odpelje preko zlatih sipin ali pa izberite ekološko prevozno sredstvo, kamelo. Mogoče pa bolj zaupate konjem. Odpravite se na sprehod po puščavi,  naučite se rokovati z lokom, odpravite na vodeno raziskovalno popotovanje po puščavi Liwa. Občudujte puščavo ob srebrnem sijaju polne lune, znebite se stresa z jogo ob sončnih vzhodih in zahodih. Za ohladitev  poskrbite s skokom v bazen, otroci in najstniki pa v Teens & Kids Club kakovostno preživljajo čas in skozi igro spoznavajo lepote arabske puščavske kulture. 

Spa

V spa prostorih prevladuje filozofija brezkončnosti. Anantara spa ustavi čas. V brezčasnost se podajte z očiščevalnimi rituali, nahranite in napnite kožo z aromatičnimi pilingi in oblogami. Med masažami, ki črpajo znanje iz različnih tradicij izberite tisto po vašem okusu, dekadentna nega obraza z uporabo rubinov pa vaši koži povrne sijaj, vreden odseva draguljev.  

Izbor restavracij in barov
Suhali
Ghadeer
Al Liwan
Villa BBQ
Al Falaj

Strešna restavracija, kjer je razgled skoraj tako dober, kot hrana. Kjer kuharji posedujejo posebno ezoterično znanje. Jed pospremite z izborom med 120 vrstami različnih vin.

Osvežite se s hladnimi pijačami in lahkim obrokom. Ob večerih se ob izboru lokalnih in mediteranskih jedi prepustite romantičnemu vzdušju. 

Razkošna izbira arabskih kav, metinih čajev, raznovrstnega peciva, lokalno pridelanih dateljnov in prefinjenih prigrizkov. 

Luksuz v udobni intimi vaše vile, kjer vam gastronomska doživetja postreže čisto vaš kuharski šef. 

Prostor pod nebom, ki opremljen z izvirnim arabskim pridihom poustvarja starodavne čase. Uživajte ob hladnih mezah, naj vas odnese vrtinec okusov arabskega žara. 

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč