Mavricij

The Residence

Cena
od 1.936 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Mavriciju
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Double room"
  • 7 x nočitev na bazi polpenziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Otoški ritmi
The Residence
The Residence

Neokrnjene bele peščene plaže vzhodnega Mavricija so dom prestižnega resorta. Kjer vas pričakuje bogastvo kulturne in naravne dediščine se potopite v luksuzno udobje eksotičnih okusov in vonjev otoka, ki pomirjajo dušo in izostrijo čute. 

Skrijte se med nasade sladkornega trsa, plantaže čaja in pobegnite v sprostitev ob masažah. Vrhunske storitve resorta nazdravljajo romantičnim pobegom v dvoje in odlično služijo raziskovalnim družinskim ekspedicijam.

Nastanitev

Luksuzno udobje, šarm vreden kraljevskega bivanja. Sobe in suite so intimne, vase sprejemajo le žarke sončne svetlobe, ki se igrajo na podlagi svetlih odtenkov. Elegantno sofisticirane, prostorne, sodobne. 

Z velikimi marmornimi kopalnicami, dekadentno luksuznimi, ki vas skrijejo v popolno sprostitev. S pridihom kolonialnega dizajna, ki tiho sobiva z visokimi palmami in gladino modre lagune v ospredju. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Golf igrišče
Kopalni plašč in copati v sobi
Naprava za pripravo kave in čaja
Osebni butler 24/7
Razpakiranje/pakiranje kovčkov
Sobna strežba 24/7
Aktivnosti

Odkrijte čarobno notranjost otoka, polja sladkornega trsa, plantaže čaja, slikovito hribovje in bujno avtohtono zelenje. Prestopite na divjo stran, prestopite v zahodno regijo otoka in opazujte leve ter geparde v parku rezervata. Odpravite se po sledi kolonialne zgodovine otoka, ki je otok obogatila s sobivanjem raznovrstnih kultur. Oglejte si cerkve, mošeje in hindujski tempelj, od hotela oddaljen le dvajset minut.  V zavetju resorta pa uravnotežite vibracije z jogo, razmigajte telo s pilatesom in umirite duha z meditacijo.

Spa

Prostor relaksacije, ki posega v filozofijo zen meditacije. Popolne umirjenosti uma, telesa, duha. V spokoju osmih prostorov pozabite na zunanji svet in se prepustite značilnemu tretmaju, ki vključuje dihalne vaje, masažo telesa z aromatični olji in reiki tehniko.

Izbor barov in restavracij
The Dining Room
The Verandah
The Plantation
The Bar

Dan se po jutru pozna. Naj se začne z zahodnimi in otoškimi zajtrki in konča z vabljivimi mednarodnimi in otoškimi okusi. 

Začinite popoldneve z lahkimi prigrizki, gurmanskimi sendviči, svežimi pizzami in hrustljavimi solatami.

Pregrešno sveži morski sadeži in omamna kreolska kulinarika. S prilogo šumenja oceana in ob večerih predstavo tradicionalnega Sega plesa.

Okus tradicije, zajete v otoškem rumu, barve tropov, prelivajoče se v eksotičnih koktajlih in vonji Mauritiusa v popoldanskem čaju.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan