Sardinija

Resort Le Dune

Cena
od 1.390 €
po osebi

Preživite najlepše počitnice doslej!

Za rezervacijo pokličite 01 280 80 22

Za pripravo ponudbe po meri pokličite 01 280 80 22 ali pišite na info@star-travel.si!
Cena vključuje
  • letalsko vozovnico Benetke - Olbia - Benetke (direktni let)
  • prevoz letališče - hotel - letališče
  • 7 x polpenzion v hotelu Le Dune 4*
  • namestitev v izbranem tipu sobe
  • vse takse in pristojbine
  • organizacijo potovanja
Modrost davnine
Resort Le Dune
Resort Le Dune

Ekskluzivni resort združuje pet hotelov in s tem pet svojevrstnih izkušenj. Skriti med rastjem ali odprti proti morju, stojijo na severni obali Sardinije, sredi nasadov starodavnih brinovih dreves in peščenih sipin, ki jih spremlja odsev modrine. 

Ponuja razprostrt razgled na morje in navdušuje pare, zaljubljence in romantike, družine in prijateljske zasedbe. Uresničuje skrite želje in ponuja pravljico, kjer nobeno doživetje ni izključeno. 

Nastanitev

Hoteli nudijo raznovrstne namestitve, ki potešijo vse zahtevne okuse in pričakovanja. Sobe in suite so primerne za družine, mladoporočence ali oddihe v dvoje. 

Združujeta jih svetlost in mediteranski stil notranjega dizanja, ki se kopa v zemeljskih odtenkih in igri svetlobe sonca. Vse so odprte in prostorne, lahko intimne ali igrive. Vsaka s svojo verando in vso opremo, ki jo potrebujete na oddihu.

Za vaše udobje
Bazen
Fitnes
Golf igrišče
Kopalni plašč in copati v sobi
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Mini bar
Wi-Fi
Aktivnosti

Resort se ponaša s štirimi tenis igrišči, manjšim nogometnim igriščem in fitnes prostori. In hitrim dostopom do morja, kjer se lahko lotite vodnih športov, odigrate odbojko na plaži ali pa izučite tehnike lokostrelstva. Odkrijte hribe in doline ter se odpravite po pohodnih poteh, morda pa vas zamika galop konjev na plaži. Najmanjši in malo večji pa se lahko pridružijo Baby, Mini in Junior Clubu, kjer se zabavajo ob skupinskih športih in igrah. 

Spa

Elegantno skrit v zavetju peščenih sipin, ki mu podarjajo poseben mir in spokoj. Le Sabine Spa so prostori, kjer si skupaj s sproščujočimi masažami z esencialnimi olji Sardinije podarite tudi popolno sprostitev. Kjer očistite telo s pilingi, zaprete oči v turški kopeli in tako nahranite telo in dušo.

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Nautilus
Pomodoro
Alla Spiaggia
Carrimbanca
Peter Pan

Resort ima deset restavracij z bogato italijansko kuhinjo ter široko ponudbo pijač. 

Kjer je mešanje sestavin prava predstava, ki se izteče v lahka kosila z več hodi in kulinarične tematske večere.

Domišljija, sveže sestavine, vonji in začimbe prinašajo tradicijo, kulinarično kulturo, vračanje k originalu, tradiciji.

Le korak od plaže vas pričakuje bogata izbira hladnih in toplih predjedi, ustvarjalnih solat, sirov in sadja. 

Avtentične specialitete Sardinije, mesnine in siri, predjedi in glavne jedi ter sladice

Restavracija samo za otroške okuse, s skrbno izbranimi sestavinami – vsa zelenjava je pripotovala naravnost iz sosednjega vrta. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan