Dubaj

Rixos the Palm

Cena
od 2.223 €
po osebi
Cena vključuje
  • Letalsko vozovnico Zagreb – Dubaj – Zagreb, Emirates Airlines
  • VIP hitri prehod meje na letališču v Dubaju
  • Zasebni prevoz letališče – hotel – letališče
  • 7 x polpenzion
  • Namestitev v "Deluxe room"
  • Vse letališke in varnostne pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Orientalska mistika
Rixos the Palm
Rixos the Palm

Na koncu polmeseca Palminega otoka, odmaknjenega od mestnega vrveža in hkrati dovolj blizu, da se v njega hipoma potopite. Ujamete val razburljivega nočnega življenja, pišete spomine z romantičnimi sprehodi po plaži, pod arabskim nebom in pogledom na ob večerih z igrivo svetlobo obsijan Dubaj.

Razvajanje in zasebnost sta vrednoti, ki ustvarjata popoln oddih, nepozabne medene tedne in poroke v bujnih vrtovih ali z nogami v nežnem belem pesku.

Nastanitev

Luksuzne sobe in suite se spogledujejo s sanjskim razgledom na Arabski zaliv. Prostorno odprtost dopolnjujejo s sodobnim dizajnom. S sofisticiranimi odtenki kremne in zlate barve, ki se igrajo s kontrastom temnega lesa pohištva in pričarajo sodobno eleganco. 

Sprostite se v bogastvu udobja in priročnosti, pa v kraljevskih kopalnicah, ki se ponašajo z globokimi kopalnimi kadmi in obljubljajo popolno sprostitev v peneči kopeli. 

Za vaše udobje
Dostava časopisa v sobo
Klub za otroke in najstnike
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Med seboj povezane sobe
Naprava za pripravo kave in čaja
Sobna strežba 24/7
Varstvo otrok
Aktivnosti

Ujemite veter v jadra in se odpeljite proti obzorju, odveslajte s kanujem. Potopite se v globine z dvosedežnim Seabreacherjem, poletite s parasailingom, popeljite se z vodnimi skuterji, odsmučajte na vodi ali pa morda kar na snegu? Smučati pod arabskim soncem je posebno doživetje in Emirates ski Centre je blizu. Izkusite živahno nočno življenje Dubaja, odpravite se v fitnes, na teniško igrišče, ob večerih pa uživajte v romantičnih sončnih zahodih. Za otroške aktivnosti poskrbijo v Rixy Kid´s Clubu, kjer ustvarjajo, se odpravijo v disko, kino, na lov za zakladi in sklepajo nova prijateljstva. 

Spa

Če hočete doživeti združeno turško kulturo in tradicijo s spiritualno razsežnostjo dobrega počutja, zavijte v Anjana Spa. Podajte se v tradicionalni turški hammam, kjer razvajate telo in dušo z vonji ter zvoki. Sprostite napetosti z masažami, odkrijte čarobno moč aromaterapije in refleksologije.  Globoko vdihnite in pozabite na svet okrog sebe. 

Izbor restavracij in barov
La Turca
L´Olivo
Aegean
El Chiringuito
The Bar

Med okušanjem mednarodnih specialitet odkrijte tudi pristno turško kulinariko in ob zvokih glasbe zaključite obed s koktajli.

Elegantna romantika, sproščeno ozračje in glasba izza klavirja. In okusi, ki jih navdihujeta Italija in Mediteran.

Slavospevi sveži morski hrani, ki jih ustvarja arabska, mediteranska in turška fuzija okusov. Sprostite se na obali Arabskega zaliva, ob spremstvu modrine morja. 

Beach club, odlično mesto za sprostitev ob bazenu, ohladitev z osvežilnimi pijačami in prvovrstno izbiro koktajlov in žganih pijač.

Eklektični ambient, ki postreže z raznovrstnimi pijačami, mešanicami in unikatnimi koktajli. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč