Kitzbühel

A – Rosa

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Zimska idila
A – Rosa
A – Rosa

Zgrajen v stilu tirolskega gradu, simbola prestižnega alpskega življenja. S pogledom na smučarski ikoni Hahnenkamm in Streif ter prvorazredno golf igrišče. 

Družinam prijazen hotel sredi pravljičnih zimskih doživetji legendarnega Kitzbϋhela, z vrhunskim spa centrom in zvezdniškimi restavracijami. Izklopite svet, priklopite na gorsko pravljico, ki jo pišeta tradicija in svetovljanska zazrtost v širni svet. 

Nastanitev

Sobe in suite z osupljivo mešanico avstrijske tradicije in sodobnega dizajna. S čistimi linijami in svetovljansko eleganco, ki jo dopolnjujejo palete zemeljskih barv, včasih začinjenih z živobarvnimi odtenki. 

V njih prebiva svežina narave, gorskega zraka z lesenimi poudarki, ki se zlivajo v prostorno udobje, kjer se naslonite nazaj, dvignete noge in uživate v dihjemajočih razgledih na Alpe. Z vso sodobno opremo, ob kateri ne potrebujete prav ničesar drugega. 

Aktivnosti

Nešteto kilometrov smučarskih prog, utečenih prog za tek na smučeh in ostalih možnosti zimskih aktivnosti ali pa se udeležite World Cup smučarske tekme kot gledalec. Poleti je okolica Kitzbühela raj za pohodništvo, gorsko kolesarjenje in seveda golf. Otroci in najstniki pa preganjajo dolgčas v Rosinis Kids’ in Youth Club, kjer ustvarjajo, postanejo raziskovalci in se podajo v veliki zunanji svet, prisluhnejo zgodbam in se zabavajo. 

Spa

Pomirite dušo, sprostite telo. Znebite se napetosti sodobnega načina življenja z masažami in masažnimi kopelmi. Sprostite se v orientalskem hammamu, naj se vas dotakne starodavno znanje ayurvede. Savne očistijo telo in ga pripravijo na nove podvige, izdelki kozmetike Sensai in Ligne St. Barth pa kožo napnejo, nahranijo in vidno pomlajšajo. 

Izbor restavracij in barov
Streif
Kaps Steakhouse
Bar Terrace
Bar am Marktplatz

Vedno v akciji, vedno kreativna. Napolnite krožnik s svojimi željami. Gurmanska restavracija ustreže prav vsem. 

Grižljaji nebes, popolno začinjeni in pripravljeni zrezki. Kvalitetni, organski, lokalni. Pospremite jih z izbranimi vini in sproščenim vzdušjem. 

Naj vas prevzame udobje razgleda na gore, okusi lokalnih delikates in napitkov, ki požgečkajo čute. 

Lahki prigrizki lokalnih specialitet, osvežilni koktajli in dobra družba. Ko življenje postane čisti užitek.

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč