Križarjenja

Seabourn Cruises

Vedno drugače
Seabourn Cruises
Seabourn Cruises

Križarjenje je svojevrsten način potovanja. Zaradi plovbe na manjših ladjah in iskrenega odnosa osebja do gostov je doživetje s Seabourn Cruises še posebej prijetno. Intimne ladje obiskujejo najbolj zaželene kraje na svetu. Za goste skrbi številna premišljeno izbrana posadka, ki vsako leto dobiva številne nagrade. 

Osebje na ladjah Seabourn ponuja edinstven intuitiven slog gostoljubja, ki je iskren, premišljen in popolnoma oseben. Ni pomembno kam v širni svet želite potovati, svet med nebom in morjem doživite v popolni eleganci, na krovu najmanjših križark na svetu.

Nastanitev

Namestitev v apartmajih s pogledom na morje. Intimne ladje (do 225 apartmajev) so kot privatni klubi, kjer si člani delijo velike skupne prostore na palubi in v notranjosti ladje. Suite so idealen raj, v devetih različnih izvedbah.

S posteljnino iz egipčanskega bombaža, velikimi kraljevskimi posteljami, mehkobnimi odejami in blazinami iz perja, ki kar vabijo k popoldanskem počitku. Vse, kar se vam poželi, je tu. Od minibara z vašimi najljubšimi pijačami, do TV-ja z ravnim zaslonom in stereo sistema. Nič ni prezrtega. 

Aktivnosti

Neponovljivi itinerariji, ki vključujejo mesta, skrite dragulje, kamor večje ladje nimajo dostopa. Šampanjec v kabini ob prihodu ter mini bar z vašo najljubšo pijačo. Zagotovo boste našli mnogo načinov, kako si ustvariti popoln dan, vsak dan znova. S pokušanjem hrane in pijače, obiskom v spaju, obiskom fitnesa, računalniškega centra, s prepuščanjem masažam, z zabavo s kaviarjem ter tudi z vodnimi športi na določenih poteh.

Spa

Nagrajeni center sprostitve Spa at SeabournSM center je povsod na svetu kamor odplujemo. Uživajte v termalnih oblogah obkroženi z antarktičnimi ledeniki ali vadite na kinezični steni z razgledi na santorinske pečine. Popolno opremljena telovadnica s profesionalnimi trenerji, veščimi spa tehniki in z izborom ekskluzivnih tretmajev. Sprostite se v  savnah, parni sobi ali obiščite salon. 

Izbor restavracij in barov
Ponudba na krovu

Ekskluzivna strežba kaviarja Sterling. Vsak obrok na križarkah Seaburn je priložnost za slavje.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan