Abu Dhabi

Shangri-La
Qaryat al Beri

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Arabska pravljica
Shangri-La Qaryat al Beri
Shangri-La Qaryat al Beri

Živa pravljica se uprizarja na otoku Abu Dhabi in se razprostira po zasebni peščeni plaži morske ožine. Prinaša udobje doma, vrhunske storitve in sprostitve. Romantične večere, ki se lovijo pod palmami in skrivajo v naročjih eksotičnih noči. Ob vodnih poteh, ki jih prečkate s tradicionalnim čolnom abra

Blizu je živahni vrvež tradicionalnega souka, arabske tržnice, kjer izkusite pristno arabsko trgovanje in gostoljubje. Petnajstminutna vožnja hotel ločuje od letališča, v petih minutah pa dosežete bližnje golf igrišče. 

Nastanitev

Ekskluzivne in udobne hotelske sobe ter suite so opremljene s pridihom moderne arabske arhitekture. V njih vas pričakuje presunljiv razgled na pretok morja ali bujne vrtove, ki se pustijo občudovati z balkona ali terase. 

Bogatijo jih prestižne kopalnice, z estetskim marmornim mozaikom in prosto vhodnim »walk-in« dežnim tušem ter kopalno kadjo za sproščujoče razvajanje. Luksuzne vile s štirimi sobami imajo še zasebni bazen, za daljša bivanja pa se lahko namestite v prostornih hotelskih apartmajih. 

Za vaše udobje
Bazen
Dostava časopisa v sobo
Ergonomski delovni prostor
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Naprava za pripravo kave in čaja
Poslovni center
Wi-Fi
Aktivnosti

Za aktivne sta na voljo dva fitnes centra, kjer lahko ohranjate fizično moč, bazena pa vam ponujata osvežitev. Um in telo sprostite na tečajih joge in  pilatesa, utrdite telo z zumbo in se sprostite z boksanjem. Podajte se na golf igrišče, se prepustite objemu vode v bazenu ali pa nujnost počitka ozavestite med sproščanjem na plaži. Raziščite mesto, spoznajte arabsko kulturo in gostoljubje, v hotelu pa poskrbijo tudi za varstvo otrok. 

Spa

Večkrat nagrajen CHI spa je svoj navdih našel v legendi Shangli-la in s starodavnimi azijskimi spoznanji prinaša telesu vsesplošno blagostanje. Masaže, tretmaji, rituali v savni in kavni pilingi za telo temeljijo na vrednotah avtentičnosti naravnih zdravilnih metod, ki pomlajujejo ter sproščajo telo in duha. Pobegnite v stanje omamne sproščenosti in prostor osebnega miru.

Izbor restavracij in barov
Bord Eau
P&C by Sergei Arola
P&C Bar
Shang Palace
Sofra bld

Prefinjena kulinarična doživetja, ki jih ponuja izbrana francoska kulinarika, z avtentičnimi francoskimi sestavinami. 

Kulinarični vrtinec okusov Španije, ki ga ustvarja priznani šef Sergei Arola. Z inovativnimi pristopi in tankočutnostjo umetnika pričara španske jedi na vedno nove načine. 

Bar, ki se razprostira pod odprtim nebom in lebdi na modrozeleni morski vodi. V modernem ozadju s prevladujočo elegantno belo barvo ponuja izbrane pijače za vsa razpoloženja in okuse. 

Ne izpustite izkušnje kulinaričnega doživetja v eni najboljših kitajskih restavracij v mestu, večkrat nagrajeni za svoje okusne stvaritve. 

Prostor impresivnega srečanja Arabije z Vzhodom. Njun stisk roke ponuja gostom nepozabna gastronomska popotovanja po okusih sveta. 

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč