Mavricij

Shangri-La's Le Touessrok
Resort & Spa

Cena
od 2.298 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Mavriciju
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Deluxe ocean view room"
  • 7 x nočitev z zajtrkom
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Otoški ritmi
Shangri-La's Le Touessrok Resort & Spa
Shangri-La's Le Touessrok Resort & Spa

Obnovljen hotel prebiva v otoški romantični idili vzhodnega dela Mavricija, ki jo slikajo bele neokrnjene plaže in svetlo modro morje. Kličejo v mehko naročje, k poležavanju na plaži in štetju utrinkov na afriškem nebu.

Pobegnite na neokrnjena sosednja otoka, na prvega redko stopi človek, na drugemu pa odigrate golf na urejenih igriščih. Prestižni resort se ponaša s storitvami, ki odpirajo vrata romantičnim, raziskovalnim in družinskim doživetjem.

Nastanitev

Košček raja v obliki sob, suit in vil, stoječih tam, kjer morajo biti, na plaži, na meji med zemljo in oceanom. Z balkoni, terasami in možnostjo hitrega pobega na plažo.

Bogat in eleganten notranji dizajn z avtohtonimi materiali se poklanja otoški tradiciji, lepoti in kulturi. Prostor, kjer zadihate s polnimi pljuči in popolnoma izklopite svet. S svetlimi zemeljskimi odtenki in luksuzom, ki ga ponuja le življenje na rajskem otoku. 

Za vaše udobje
Golf igrišče
Masaža in spa v sobi
Najem avtomobila
Nespresso kavni avtomat
Osebni butler 24/7
Sobna strežba 24/7
Varstvo otrok
Aktivnosti

Odveslajte v širno morje s kajakom, premagajte valove s supanjem, wakeboardingom, na vodnih smučeh, poženite pedale čolna. Ujemite veter v svoja jadra, nikar ne zamudite pustolovščin pod vodo in se pridružite potapljačem. Obiščite sosednji otoček, ki je dostopen le gostom hotela Shangri-la in doživite opevano življenje na samotnem otoku. Otroci pa se v T-Clubu doživeto lotevajo dogodivščin in sprostijo s športnimi aktivnostmi.  

Spa

Svojo moč črpa iz legende Shangri-la. Chi Spa se poslužuje kitajskih in ayurvedskih tehnik, ki popeljejo v svet osebnega miru in dobrega počutja, či kot osnovna življenjska sila pa zopet prosto steče po telesu. Blokade premagajte s sproščujočimi masažami in nego telesa, z značilnimi tretmaji in organsko kozmetiko, ki blagodejno vpliva na kožo.  

Izbor restavracij in barov
Kushi
Le Bazar
Republic Beach Bar & Grill
Safran
Sega Bar

Precizna, estetska, japonska. Sušiji so izraz umetnosti, ki svoje veščine kali dolga leta. Le tako doseže ravno pravo mero okusov, tekstur in vonjev. Perfekcija. 

Sodoben, sproščen, mojster združevanja sveta. Obiščite zahodni kotiček, ki buhti od zrezkov in morskih sadežev z žara, preizkusite dim sum in rezance v drugem.

Umetnost in gastronomija. Mediteran, žar. Kategorije, ki jih ob večerih spremlja živa glasba. 

Sprostite čute ob eksotičnih okusih Indije, ki se mešajo z vonji Mavricija. Kuharski mojster Ramesh Bundi poskrbi za nepozabna doživetja. 

Napitki, ki jih navdihuje otok. Izbrani starani rumi in eksotični koktajli v spremstvu predstav, ki približajo tradicionalno kulturo. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč