Križarjenja

Silversea Cruises

Vedno drugače
Silversea Cruises
Silversea Cruises

Medtem ko večina ladjarjev ponuja vedno večje ladje, križarjenje z ladjami Silversea izpolnjuje vedno bolj pomembno zahtevo gostov – zasebnost. Potovanje z malimi, zasebnimi ladjami omogoča raziskovanje samotnih, redko obiskanih pristanišč, kjer se skriva avtentičnost dežele. 

To je razlog, da Silversea Cruises pluje proti trendom, ki ponujajo ne samo obilno in popolnoma osebno doživetje na ladji, ampak tudi bogato izkušnjo potovanja kot celote.

Nastanitev

Luksuzna križarska flota intimnih all inclusive ladij je z vrhunskim udobjem ustvarjena za potovanja po vsem svetu. Vsi apartmaji imajo pogled na morje, večina pa tudi zasebne terase. Suite so ene najbolj prostornih, z butlersko storitvijo in popolnim razvajanjem.

Po željah so sobe lahko opremljene z različnimi dodatki, tako v kopalnici kot za pisarniške potrebe, seveda tudi z barom z vašimi najljubšimi pijačami in še več. Izbirate lahko med devetimi različnimi tipi blazin, kar daje ultimativno in luksuzno namestitev, da se daleč od doma počutite kot doma in še bolje. 

Aktivnosti

Kulinarika in vino, igranje bridža, gostujoči predavatelji, strokovnjaki za destinacije, člani raznovrstnih ekspedicij. Ambient za uživanje in polna doživetja. 

Spa

Razvajanje uma, telesa in duše. Osebno popotovanje v wellnesu dopolni popotovanje po svetu. Vadba v fintesu, tečaj krožnega treninga ali pilatesa, soba za aerobiko, savna, parne kopeli. In tudi seminarji aromaterapije ter prehrane za porabo maščob. Celostni pristop, integralna vadba in zdravstveni nasveti vam pomagajo ohranjati zdrav življenjski slog tudi daleč od doma.

Izbor restavracij in barov
Atlantide
The Grill
La Terrazza
Kabuki

Podobe morja v vsej veličastnosti, navdahnjene z muzami ustvarjalnosti. Eleganten bar in žar vključujeta najboljše iz morskih globin, pospremljeno z vrhunskimi steaki.

Nežen vetrc in ocean, ob sončnem zahodu, koktajlu in dišavah z žara. Za kosilo kaj lahkega ali sveže hrustljava in v ustih topljiva pica. 

Bogovska izbira najboljšega iz italijanske kulinarike, dediščina z avtentičnimi recepti, najsvežejšemi sestavinami, skupaj s strastjo in omamnim vojem.

Antična umetnost japonskega gledališča kabuki reflektira strast do tradicije in performansa. Takšna je tudi postrežba hrane - gledališče okusov, začimb in zaznav.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan