Maldivi

Six Senses
Laamu

Cena
od 3.634 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Maldivih
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Lagoon Beach Villa"
  • 7 x nočitev na bazi polpenziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Doživetje življenja
Six Senses Laamu
Six Senses Laamu

Edini resort na atolu Laamu, ugnezden globoko v Indijski ocean, kjer vas pričakujejo nepozabna doživetja, mamljive kulinarične ekspedicije in romantična obzorja sončnih zahodov. In resort, ki prisega na vrednote trajnosti in varovanja krhke maldivijske narave. 

Ko izberete svoj prostor pod soncem v luksuznih vilah na plaži ali stoječih nad oceanom, izdelanih iz obnovljivih naravnih virov, izberete plemenitost, dostopno s 35-minutnim letom iz Maleja.  

Nastanitev

Vile se čudovito prilegajo k otoku in poudarjajo njegovo čarobnost. Skrite so v bujnem tropskem rastju, ki otoku prinaša svežino in vilam zasebnost, v kateri se lahko brez skrbi namakate v zunanji kopalni kadi. Vile so zgrajene na vrednotah trajnosti in obnovljivih naravnih virov. 

Prostorne in odprte, elegantno udobne. Kjer se lahko povzpnete na panoramsko streho v višini drevesnih vrhov ali se prepustite vodi v zasebnem bazenu. Vile služijo potrebam po intimi in luksuznem udobju. Vsaka s svojim šarmom. 

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Barefoot Island
Center dobrega počutja
Izbrana kulinarika
Klub za otroke in najstnike
Naprava za pripravo kave in čaja
Varstvo otrok
Aktivnosti

Potapljanje na Maldivih je nepozabno doživetje. Kot bi odprli slikanico, odkrijte čarobnost koralnih vrtov in bogatega podvodnega življenja. Osvojite valove s surfom, na vodnih smučeh, s kajtanjem, surfanjem. Odveslajte z otoka ali pa se priključite organiziranim ekskurzijam. Izkusite lokalne poti bližnjega otoka Hithadhdoo, kjer pokramljate z domačini. Ali pa izkoristite neobljudenost sosednjega otočka in začinite dan z romantičnim piknikom v samoti. Otroci se lahko pridružijo otroškemu klubu The Den, kjer se priučijo preprostih kuharij in spretnosti z zanje oblikovanimi aktivnostmi. 

Spa

Prepustite se razvajanju ob bogatih aromatičnih mešanicah in spokojnosti okolice. Spoznajte ayurvedsko modrost, starodavno znanost o življenju, ki briše posledice stresa, staranja in izgube notranjega ravnovesja. Privoščite si ayurvedsko aromaterapijo, ki kožo očisti, hidrira in nahrani. Zaupajte fuzijam tehnik in pristopov, ki bodo vaše telo očistile strupov, ga pomirile in pomladile.

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Leaf
Longitude
Chill Bar
Sip Sip
Ice & Chocolate Studio

Hotel ima štiri restavracije z azijsko, evropsko in mednarodno kuhinjo, slaščičarno in bar z eksotičnimi koktajli. 

Sveži ulov ribičev, ki ste jih opazili mirno drseti mimo otoka, najdete tukaj. Uživajte v pridelkih bližnjih kmetij in v pogledu na organski vrt.

Okrepite se z obilnim zajtrkom, pa svežimi zakladi morja, popolno pripravljenimi  jedmi iz žara, testeninami in azijskimi okusi.

Spoznajte sveže lokalne sestavine v koktajlih, ki lovijo barve sončnega zahoda.

Sprostite se ob bazenu in izostrite čute z domačimi picami, hrustljavimi solatami, sočnimi burgerji, testeninami in sladicami, ki se spogledujejo z lokalno tradicijo.

Vstopite v umetniški atelje, kjer sta osnovna materiala sladoled in čokolada. Stopite na vrtiljak okusov, vedno novih, inovativnih, svežih.

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč