Tajska

Six Senses Samui

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Dežela templjev
Six Senses Samui
Six Senses Samui

Luksuzni hotel, ki mirno sobiva z deževnim gozdom, prisega na trajnost in družbeno odgovornost. Njegova ekološka farma na hribu je avtentičen poskus služiti naravi in lokalni skupnosti. 

Plodove in sveže organsko pridelane sestavine lahko preizkušate v znameniti restavraciji, ki si je za prostor izbrala spektakularen vrh skalovja. Na severnem delu otoka Koh Samui najdete sestavljanko 66-ih zasebnih vil, ki je 15 minut oddaljena od mednarodnega letališča Samui, dosežete pa jo tudi s 45-minutnim letom iz Bangkoka.

Nastanitev

Razkošje, skrito v bogatem tropskem rastju. Skozi velika okna se spogledujejo s presunljivim pogledom na Tajski zaliv. Prostorne vile, posejane po plaži in pobočju hriba, se vračajo h koreninam tradicionalne arhitekture, hkrati pa jemljejo iz zakladnice sodobnega stila. 

Eleganca s poživljajočimi detajli, radodarnost udobja in zasebnosti. Z velikimi kopalnicami in kopalnimi kadmi za sproščujoče namakanje, posteljami za kraljevski počitek in pa vsaka s svojim bazenom za intimne trenutke. 

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Center dobrega počutja
Naprava za pripravo kave in čaja
Organizacija aktivnosti in izletov
Osebni butler 24/7
Športni vodni center
Varstvo otrok
Aktivnosti

Zakladi so običajno nekje zakopani, tu pa se kažejo v vsem svojem sijaju. Bogastvo narave, miru in kulture. Poti, po katerih vas vodijo ekskurzije, vam razkrijejo pristni način otoškega življenja, ki je neločljivo povezan z budizmom. Oglejte si otoške templje, zlijte se z jutranjim dogajanjem na tržnicah in opazujte domačine pri zbiranju sestavin, ki jih bodo vešče pretvorili v družinske obroke. Raziskovalnega duha potešite tudi z odkrivanjem sosednjih otokov ali pa v kuharski šoli spoznajte skrivnosti tajske kulinarike. Otroci pa medtem krepijo ustvarjalnost in spoznavajo tradicijo. 

Spa

Masaža z vročimi kamni izbriše sledi napetosti, pomlajevalne nege obraza osvobodijo notranji sijaj in aromatična olja pobožajo čute. Obloge iz morskih alg razstrupljajo telo, spodbujajo cirkulacijo in odpravljajo odvečne maščobe, aromatični pilingi z morsko soljo kožo nahranijo, maske za telo iz kokosovega masla pa zgladijo in odpravijo nečistoče. V vseh pa se skriva ključ do harmonije. 

Izbor restavracij in barov
Dining on the Hill
Dining on the Rocks

Okrepite se z bogato izbiro zajtrkov, oplemenitenih z azijskimi specialitetami. Ob popoldnevih z mednarodno navdahnjenimi okusi, ob večerih pa posedite ob tajskih gastronomskih čarovnijah.

Inovativne kuharske rešitve in inovativna lokacija s spektakularnim razgledom. Sprostite čute na terasi, spleteni iz bambusa in tikovine

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč