Sejšeli

Six Senses
Zil Pasyon

Eksotična fantazija
Six Senses Zil Pasyon
Six Senses Zil Pasyon

Na zasebnem otoku Felicite, okrašenem z mogočnimi granitnimi kamni stoji resort, ki mirno sobiva z otoško naravo. Poklanja se ji z arhitekturnimi mojstrovinami in luksuznimi storitvami, ki zajemajo njeno bistvo. 

Posejan je po zgolj tretjini otoka, ostalega pušča nedotaknjenega, namenjenega odkrivanju pristnega otoškega rastja, živalskega sveta in avtentičnega življenja. Otok z romantično dušo in razgibano pokrajino je dosegljiv s helikopterjem ali kratko vožnjo s čolnom.  

Nastanitev

Prostor si jemljejo sredi najlepših prizorov narave. Vile, obdane z zelenim tropskim rastjem so sinonim za eleganco in udobje. Ponazarjajo vdih svobode v prostornosti in funkcionalnosti notranje opreme, ki se navdihuje nad lokalno tradicijo in jo združuje z najnaprednejšo tehnologijo. 

Svetle, z dotikom lesa, ki jim dodaja pridih varne domačnosti in zasebnosti. Ponašajo se s svojim bazenom in panoramskim razgledom. 

Za vaše udobje
Bazen
Bujenje
Center dobrega počutja
Fitnes
Izbrana kulinarika
Klub za otroke in najstnike
Wi-Fi
Aktivnosti

Joga in meditacija odlično pospremita jutra v sproščene tropske dni. Pripravljeni na aktivnosti se lotite potapljanja in odkrijte bistvo podvodnih lepot Indijskega oceana, premagajte valove v kajaku ali na deski. Spoznajte tradicionalne tehnike ribarjenja in odplujte na ribiški izlet, ulov vam v resortu z veseljem pripravijo za večerjo. Raziščite sosednje otoke, oglejte si jih iz helikopterja, zvečer pa pod zvezdami izprežite ob filmskih uspešnicah.  Za otroški smeh poskrbijo v otroškem klubu Trouloulou’s Club, kjer otroci skozi zabavne aktivnosti spoznavajo otok in ustvarjajo nepozabne spomine. 

Spa

Prostor, kjer v sinergiji narave otoškega ekosistema in vrhunskih storitev zaplešejo čuti. Prepustite se holistični zakladnici znanja in praksam, ki uravnajo telo in duha, učinkovitim pomlajevalnim praksam in spoznajte tretmaje, ki jih navdihuje Afrika. Privoščite si nego obraza, ki kožo očisti in napne ter nego telesa, po kateri bo zasijala. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Island Cafe
Chef´s Kitchen
Ocean Kitchen. Najboljše in n
The Wine Valut
Koko Bar

Hotel ima tri restavracije z morsko, evropsko, azijsko in afriško kuhinjo ter tri bare z raznovrstnimi pijačami.  

Navdih so okusi in vonji dišavne poti. Z njimi ustvarjajo evropske, azijske in afriške specialitete, ki pod tropskim nebom postanejo svojevrstno doživetje. 

Odprta kuhinja, ki umetniško meša okuse in vonje, ustvarja predstave, zbuja čute in uresničuje gastronomske želje. 

Najboljše in najbolj sveže iz Indijskega oceana, kar ulovijo spretne roke lokalnih ribičev. Z organsko zelenjavo in sadjem izpod veščih rok lokalnih kmetov. 

Veliki užitki so sestavljeni iz majhnih podrobnosti. Naj vas k njim popelje izkušeni sommelier in omamni okusi žlahtnih kapljic.

Sproščeni popoldnevi ob vonju morja in pomirjujočem gibanju valov, ob spremstvu svežih koktajlov in tropskega sonca so nepozabno doživetje. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan